Lähiöfest2017: Haagan tapahtumatori klo 10-14

0
93
pohjois-haaga-web-1000px.jpg

Pohjois-Haagan tapahtumatorilta löytyy 1.10. ohjelmaa niin nuorille kuin vanhoillekin. Yhteislaulutuokioon voi liittyä koko perhe ja taikahiekkalaatikko kutsuu aikuisenkin leikkimään. Fillariteatterin Makkarapiruetti-esitys yllättää jokaisen. Elävästä kirjastosta voi lainata kiinnostavia ihmisiä ja torilla on tavattavissa myös ihastuttava haagalainen kirjastokoira Hugo! Lapsille on luvassa liikuntahulinaa. Näiden poimintojen lisäksi luvassa myös muuta kivaa ohjelmaa!

Tapahtumatorilla syödään yhteisessä pöydässä kaupunkilaisten kuvittaman pöytäliinan ääressä. Kaupunkilaiset haastetaan mukaan syömään joko omia tai paikan päältä torien ruokatoimijoilta hankittuja herkkuja. Pöytä on katetussa ulkotilassa. Syödään yhdessä Lähiöfest2017-toreilla – tapahtuma Facebookissa

Haagalainen, haluatko tulevaisuudessa liikkua pikaratikalla Pirkkolaan ja Pitskuun? Kaupunkiympäristön toimialan pisteellä pääset kysymään asiantuntijoilta kaikki faktat Raide-Jokerista. Esittelyssä on myös käynnistyviä suunnitteluhankkeita ja täydennysrakentamisen helmiä. Tule mukaan vaikuttamaan asuinalueesi kehitykseen ja selvittämään, kuinka Helsinki kasvaa ja tiivistyy kestävästi.

Tapahtumatorin kulmalavan ohjelmassa on miniseminaari ”Parkkipaikalla rahoitettu putkiremontti – Täydennysrakentamisen mahdollisuudet”. Miniseminaarin juontaa toimittaja Minna Joenniemi ja keskustelussa on mukana lähiöaiheiden asiantuntijoita.

Entä mitä sanoo apulaispormestari lähiöiden ja Helsingin tulevaisuudesta? Kulmalavan puheenvuoron jälkeen apulaispormestaria voi jututtaa tapahtumatorilla. Lavan ohjelmassa on lisäksi näkökulmia Lähiöfest-toimijoilta sekä eri toimijoiden ohjelmanumeroita.

Näiden poimintojen lisäksi luvassa myös muuta kivaa ohjelmaa! Tapahtumatorin tuoreimmat ohjelmatiedot ja aikataulut löydät Facebook-tapahtumasta.

Tapahtumatorit tunnistat reitin varrella ilmapalloista, toreilla tavataan!

Helsinki kasvaa ja tiivistyy. Esikaupunkialueille rakentuu elinvoimaisia keskustoja ja kaupunkielämää. Lähiöfest2017 nostaa lähiöt valokeilaan ja käynnistää keskustelua muuttuvasta kaupungista.