Ehdota artikkelia Kotiseutuliiton vuoden 2014 Kotiseutu-vuosikirjaan

0
190

Vuoden 2014 Kotiseutu-vuosikirjan työstäminen on aloitettu Suomen Kotiseutuliitossa. Kotiseutu-vuosikirjan teemana vuonna 2014 on Kotiseututyön uudet ja vanhat muodot. Sen lisäksi toimituskunta saattaa päättää julkaista myös muita ajankohtaisia artikkeleita vuosikirjassa.

Ehdotus voi olla tuoretta tieteellistä kulttuuriperintötutkimusta popularisoiva artikkeli tai tapauslähtöinen artikkeli, joka nostaa kokemukset yleiselle tasolle. Ilmoitathan samalla arvion artikkelin pituudesta. Artikkeliehdotuksia voi lähettää tammikuun loppuun mennessä, varsinaisten tekstien kirjoittamiseen on aikaa huhtikuun loppuun saakka. Tarkemmat ohjeet tullaan ilmoittamaan varsinaisen kirjoituspyynnön yhteydessä. Artikkeleista ei makseta korvausta. Ehdotukset voi lähettää osoitteeseen riitta.vanhatalo[at]kotiseutuliitto.fi

Kirjan päätoimittajana toimii Riitta Vanhatalo, toimituskunnan jäseninä ovat Pia Puntanen, Harri Turunen, Liisa Lohtander ja Anna-Maija Halme.

Vuoden 2014 kirja ilmestyy alkusyksystä sekä painettuna että nettiversiona. Painoversio jaetaan jäsenetuna Kotiseutuliiton jäsenyhteisöille ja Kotiseutuklubin jäsenille, sen voi tilata myös erikseen.

Vuoden 2013 Kotiseutu-vuosikirja on esillä osoitteessa www.kotiseutuliitto.fi/julkaisut-ja-tuotteet/julkaisut/kotiseutu-vuosikirja.

Katso uutinen aiheesta kokonaisuudessaan Suomen Kotiseutuliiton kotisivuilta oheisesta linkistä.