Kierrätystehdas 25.-26.4. klo 10-17 Kaapelitehtaalla

0
168
kierrätystehdas

Vuodesta 2008 lähtien järjestetty Kierrätystehdastapahtuma valtaa jälleen Kaapelitehtaan huhtikuun viimeisenä viikonloppuna. Mukana yli 70 näytteilleasettajaa, 400 neliön ilmaistori sekä lukuisia käsityöpajoja. Viime vuosina tapahtuma on kerännyt reilusti yli 10 000 kierrätyksestä kiinnostunutta kävijää ja vakiinnuttanut paikkansa kaupunkilaisten parissa.

Kierrätystehdas 25.-26.4.2015, Avoinna la-su klo 10-17 Kaapelitehdas,Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki. Vapaa pääsy!

 

Tarjolla ennätysmäärä ekologisia tuotteita, pyöräilyä ja ruokaa

Tapahtumassa on myynnissä tuhansia tuotteita, joissa yhdistyy ekologisuus, suomalainen design, käsityötaito, kestävä kehitys ja käytännöllisyys. Ulkona tapahtuu paljon kevääseen sopivaa pyöräilytoimintaa. Ilmastoinfon Fillarimaailmassa voi mm. kokeilla sähköpyöriä, testailla BMX -rataa ja huoltaa ja pestä omaa pyöräänsä. Kaapelitehtaan sisäpihalta löytyy myös Vegemestan, Helsingin Makkaratehtaan ja Soul Mama’s Kitchenin ruokamyyntipisteet ja sisällä hallissa palvelee tunnelmallinen Cafe Citikka.

Katso kaikki näytteilleasettajat täältä: www.kierratystehdas.fi/kauppatori/

Kevätsiivouksen ja -löytöjen paikka

Suositulle Ilmaistorille voi viikonlopun aikana tuoda tarpeettomat tavarat kierrätykseen ja viedä mukanaan mitä haluaa. Tämän lisäksi pihalla oleviin keräyspisteisiin voi tuoda rikkinäisiä tai ehjiä sähkö- ja elektroniikkalaitteita, sekä kodin vaaralliset jätteet – voiko kevätsiivouksen tekeminen enää olla helpompaa!

Lisätietoa Ilmaistorista: www.kierratystehdas.fi/ilmaistori/

Työpajoissa inspiroidutaan, opitaan ja tehdään itse

Kierrätystehtaan työpajat ovat oiva paikka opetella käsillä tekemistä ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Vaihtoehtoja löytyy helposta haastavaan, joten aikaa kannattaa varata reippaasti.

Katso tarkemmat tiedot työpajoista: www.kierratystehdas.fi/ohjelma/tyopajat/

 

www.kierratystehdas.fi I www.facebook.com/kierratystehdas

Tapahtuman järjestää Kierrätystehdas ry, jonka tarkoituksena on tuottaa kierrätykseen, ekologisuuteen ja kestävään elämäntapaan liittyviä tapahtumia, sekä jakaa informaatiota näistä teemoista. Kierrätystehtaan vuoden 2015 yhteistyökumppaneina ovat Ilmastoinfo, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy, Kiinteistö Oy Kaapelitalo, Basso ja Pro Kädentaitajat ry.

Kierrätystehdas 25.-26.4.2015, Avoinna la-su klo 10-17 Kaapelitehdas,Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki