Esikaupunkimessut Vuosaaressa

0
173

Messuilla selviää mitä Stadi duunaa Vuosaaressa

Tule ottamaan selvää, mikä on ajankohtaista Vuosaaressa ja lähialueilla. Helsingin kaupunki järjestää 26.5. klo 16-19 esikaupunkimessut Vuotalossa. Lisäksi Mosaiikkitorilla on tarjolla soppaa ja nuorten palveluiden esittelyä. 

Vuotalon salissa on esittelyä ja tietoa muun muassa hisseistä, palveluista, täydennysrakentamisesta, turvallisuudesta ja vapaaehtoistoiminnasta. Paikalla on kaupungin asiantuntijoita, joiden kanssa voi keskustella. Muita aiheita ovat: Mitä alueelle on suunniteltu? Mitä tarkoittaa ”Meri-Rastilan kaupunkiuudistus”? Kiinnostaako runkolinja 560, jokeri 2, Vuosaari-Myyrmäki? Miten energiansäästö huomioidaan taloa korjatessa. Onko kulttuurikaveritoiminta laajentunut Vuosaareen?

Lisäksi Vuosaari-seura esittelee toimintaansa, kirjoja sekä kotikaupunkipolkuja. Mukana ovat myös Asukastalo Kulkuri ja vuosaarelaisten Lions Club. Tapahtuman aikana taukojumpasta huolehtii Liikuntakeskus Fressi!

Tilaisuuden järjestää Helsingin kaupunki. Mukana ovat: Helsingin kaupungin rakennusvirasto, kaupunkisuunnitteluvirasto, Helsingin seudun liikenne, kaupunginkanslia, Hissiprojekti, Helsingin kulttuurikeskus, kulttuurikaverihanke, nuorisoasiainkeskus, sosiaali- ja terveysvirasto, rakennusvalvontavirasto, Lasipalatsin mediakeskus, Lähiöprojekti, Helsingin poliisi, Vuosaari-seura, Lions Club Helsinki Vuosaari, Asukastalo Kulkuri ja Liikuntakeskus Fressi. 

Hernesoppatarjoilu Mosaiikkitorilla klo 16 alkaen.Tervetuloa kaikki asukkaat Vuotalolle!

www.facebook.com/Lahioprojekti