FAIR SATURDAY HELSINKI – festivaali

0
187
FAIR SATURDAY 2019 kuvituskuva

Kaikki Tervetuloa mukaan FAIR SATURDAY -festivaaliin la 30.11.! Kulutusjuhla Black Fridayn jälkeisenä lauantaina 30.11. juhlitaan jotain ihan muuta: kulttuuria ja maailmanparannusta. Silloin Helsingissä järjestetään ensimmäistä kertaa Fair Saturday, kansainvälinen festivaali ja kansanliike, jossa taiteilijat ja kulttuurintekijät ympäri maailmaa kutsuvat ihmiset tapahtumiinsa, nauttimaan kulttuurista ja tukemaan tärkeitä sosiaalisia hankkeita.

Myös sinut on kutsuttu mukaan! Ehdit vielä järjestää oman tapahtuman. Riittää että kytket siihen jollain tavalla mukaan maailmanparannuksen: lahjoita osa lipputuloista lempijärjestöllesi, tai kutsu vaikka aktivisti puhumaan tilaisuuteesi. Nosta esille sinulle tärkeitä aiheita.

Jos et itse järjestä tapahtumaa, lähde kanssamme kaupungille juhlimaan! Liikutu hyvästä kulttuurista ja rakennetaan yhdessä askelta parempi maailma.

Fair Saturday syntyi Bilbaossa 2004, ja on levinnyt ympäri maailman kaupunkeja. Helsinkiin tapahtuman jalkauttaa yhteisöllisistä tapahtumistaan tuttu Yhteismaa ry.

Kaikki Fair Saturdaystä: fairsaturday.org

Katso Helsingin ensimmäiset julkaistut tapahtumat täältä:
https://app.fairsaturday.org/listaeventos2019/Helsinki

Ilmoita oma tapahtumasi mukaan täältä:
https://app.fairsaturday.org/registro

Kysy lisää Helsingin Fair Saturdaystä: helsinki@fairsaturday.org

Tapahtuman Facebook-sivu, johon tulevat esille kaikki 30.11. järjestettävät Fair Saturdayn kulttuuritapahtumat, löytyy tämän linkin kautta https://www.facebook.com/events/426948631304523/?active_tab=about