Flash mob -tempaus asukastalotoiminnan hyväksi ke 15.1. klo 15.00 kaupungintalolla

0
92

Asukasaktiivit järjestävät flash mob -tempauksen asukastalojen puolesta keskiviikkona 15.1.2014 klo 15.00. Kokoontumispaikkana toimii Helsingin kaupungintalon edusta, Kauppatorin ja Guggenheim-tontin kupeessa. Paikalle voi joko lähteä myös yhteisesti klo 14.00 Kumppanuustalo Hannasta (Sturenkatu 12, 00510 Helsinki), tai saapua suoraan kaupungintalolle klo 15 aikoihin.

Viestiä asukastalojen toiminnan tärkeydestä halutaan viedä päättäjille, jotka alkuvuoden 2014 aikana käsittelevät asukastalojen tulevaisuutta. Flash mobin kautta on mahdollisuus kohdata kaupunginvaltuutettuja, joita on informoitu valtuuston kokousta edeltävästä tempauksesta, paikalle on kutsuttu myös mediaa.

Flash mobin aiheena on asukastalojen tulevaisuuden toiminta ja sen turvaaminen. Asukastalot halutaan säilyttää kaikille avoimina kaupunkilaisten kohtaamispaikkoina, joihin on helppo tulla. Flash mob -tempauksella pyritään vuorovaikutukseen päättäjien kanssa.

Flash mobissa tehdään näkyväksi se, mitä kaikkea asukastalojen arjessa tehdään: jumpataan, rupatellaan, joogataan, ommellaan, tavataan tuttuja, tampataan mattoja, jne. Mitä asukastalo sinulle avoimena kaupunkitilana ja kohtaamispaikkana merkitsee, mikä sinulle on asukastalojen toiminnassa tärkeää? Tee se näkyväksi ja ideoi oma pienoisperformanssi tai liity vain muuten mukaan.

Suunnittele ja toteuta oma kyltti, lakana tai esim. pahvilaatikosta kokonainen pienoismalli asukastalostasi. Myös valmiina jonkin verran plakaatteja yms. Tempauksessa on mukana rumpali antamassa alkurytmit. Ota kotoa mukaan pilli, soppakattila tms. ja keksi iskulause. Voit myös vain tulla paikan päälle ja fyysisellä läsnäolollasi ottaa kantaa asian puolesta.

Tule mukaan tempaukseen!