Hel.fi -sivut uudistuvat – anna palautetta sivuista!

0
117

Helsingin kaupungin verkkosivuja ollaan uudistamassa. Uudistuksen tavoitteena on parantaa tietojen löydettävyyttä ja tehdä sivuista entistä asukas- ja palvelulähtöisemmät. Uudistuneet sivut on suunniteltu toimimaan myös älypuhelimissa ja tableteissa.

Uusista Hel.fi -sivuista on julkaistuna beta-versio. Beta-versiolla tarkoitetaan sitä, että sivusto ei ole vielä täysin valmis. Sivuston sisältöä ja toiminnallisuuksia kehitetään yhä edelleen. Kun uusi sivusto valmistuu, se tulee korvaamaan vanhan sivuston. Vuonna 2014 aloitetaan kaupungin virastojen ja liikelaitosten sivujen uudistaminen.

Beta-versioon voi tutustua osoitteessa http://www.hel.fi/www/helsinki/fi/

Verkkosivujen sisältöä ja toimintoja tullaan kehittämään saadun palautteen pohjalta. Helsinkiläisten toivotaan antavan palautetta ja kehitysehdotuksia Hel.fi –sivuilla olevan kyselylomakkeen kautta:
http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1103623&chk=MUV9C7GQ.

Verkkosivujen uudistaminen on tehty kaupungin virastojen yhteistyönä, vetovastuu on ollut keskushallinnossa. Sivujen uuden ulkoasun ovat suunnitelleet taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun graafisen suunnittelun opiskelijat projektiopintoina, ulkoasun jatkotyöstämisestä on vastannut Koro Oy ja teknisen alustan toimittaa IBM.

Katso Helsingin kaupungin uutinen kokonaisuudessaan ja lisätietoa uudistuksesta oheisesta linkistä.