Helsingin Kaupunginosaradio käynnistyy

0
268

Radio Kontula on viime vuosina tehnyt ohjelmaa kaupunginosansa ajankohtaisista asioista Lähiradioon (100.3 MHz). Koska kokemukset ovat olleet hyviä, ovat kontulalaiset esittäneet Lähiöprojektille ja Helsingin kulttuurikeskukselle toiminnan laajentamista nyt myös muihin kaupunginosiin. Suunnitelmissa Radio Kontula tulee jatkamaan lähetyksiään joka toinen maanantai klo 19.30 – 20.30. Joka toinen maanantai jäisi näin muiden halukkaiden kaupunginosien käyttöön. Ohjelmat tallennetaan myös nettiin, jossa niitä voi kuunnella. Ohjelma-aika on maksutonta tekijöille ja Radio Kontula järjestää halukkaille opastuksen ohjelmien tekoon. Lähetyskertoja on tälle keväälle tiedossa 6-7 juhannukseen saakka. Katso lisätietoa asiasta oheisesta tiedostosta.

Jos alueellasi on tiedossa säpinää piakkoin tule kertomaan siitä joko suoraan lähetykseen tai erikseen järjestettävään äänityssessioon. Omia tilaisuuksia voi tulla mainostamaan, vaikkei haluaisi vielä sitoutua radiotyöhön.

Ilmoittautumiset Kontupisteeseen Anna Kaskimiehelle p. 040 504 2943 ja anna.kaskimies[at]kontu.la. Kerro myös tarvitsetko ohjausta toimitustyöhön.