Helsinki-päivän tapahtumahaku käynnissä

0
125

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Helsinki-päivää juhlitaan tänä vuonna kahtena päivänä 11.-12.6.2017. Virallinen ja perinteinen Helsinki-päivän ohjelma järjestetään maanantaina 12.6., mutta kaikki muut tapahtumajärjestäjät voivat tarjota ohjelmaa kummalle päivälle vaan tai järjestää ohjelmaa molempina päivinä. Helsinki-päivän ohjelmaan ja yhteismarkkinointiin pääsevät mukaan kaikki maksuttomia ja kaikille avoimia tapahtumia tai ohjelmaa tuottavat toimijat.

Helsinki-päivän ohjelman hankinta tehdään tänä vuonna aiempaa avoimemmin. Vuonna 2017 Helsinki-päivän tapahtumatuotantoon myönnetään tapahtumastipendejä. Ne ovat avoimesti haettavissa kaikille tapahtumajärjestäjille. Katso periaatteet, joiden mukaan tapahtumastipendejä jaetaan tapahtuma- ja ohjelmajärjestäjän oppaasta oheisesta linkistä. Tapahtumastipendeistä päättää Helsinki-päivän ohjelmaraati.

Helsinki-päivän ohjelmahaku tapahtuu tänä vuonna kahdessa osassa. Ensimmäinen ohjelmahaku tehdään 16.2.-15.3.2017 ja sillä tavoitellaan etenkin aiemmin Helsinki-päivässä toimineita tapahtumanjärjestäjiä. Toinen ohjelmahaku on avoinna 15.3.-15.4. ja siinä pyritään tavoittamaan myös uusia tapahtumajärjestäjiä. Kaikki kiinnostuneet ovat kuitenkin vapaita osallistumaan kumpaan tahansa tapahtumahakuun, kunhan ilmoittautuminen tapahtuu 15.4.2017 mennessä, jotta tiedot ehtivät verkkosivuille ja muihin markkinointimateriaaleihin.

Tapahtumansa voi ilmoittaa mukaan päivän ohjelmaan uudella sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://my.surveypal.com/Helsinki-paiva-2017-tapahtumailmoittautuminen. Lomakkeella ilmoitetut tapahtumatiedot julkaistaan Helsinki-päivän verkkosivuilla www.helsinkipaiva.fi toukokuussa. Ohjelmatiedot käännetään Helsingin Markkinointi Oy:n toimesta ruotsiksi ja englanniksi. Myös tapahtumastipendiä voi hakea samalla lomakkeella.

Huom! Jos olet esiintyjä ja haluat tarjota esiintymistä jo olemassa olevaan tapahtumaan kuten esim. Espan lavalle, voit lähettää tarjouksen suoraan Helsinki-päivän tuottajalle: marianne.saukkonen[at]hel.fi.

Lisätietoja Helsinki-päivästä, ohjelmahausta, stipendeistä ja yhteismarkkinoinnista löytyy oheisesta linkistä.