Itä-Helsingin kaavapäivä kulttuurikeskus Stoassa

0
174

Itä-Helsingissä käynnistyviin uusiin asemakaavahankkeisiin ja muihin ajankohtaisiin suunnitelmiin voi tutustua kaavapäivässä tiistaina 7.2.2017 klo 15-19 Itäkeskuksessa kulttuurikeskus Stoan musiikkisalissa. Tervetuloa!

Kaavapäivässä luodaan kattava katsaus Itä-Helsingissä käynnistyviin uusiin asemakaavahankkeisiin sekä muihin ajankohtaisiin suunnitelmiin. Tapahtuman aluksi kello 15.00 sekä kello 17.00 kuullaan tiiviit puolen tunnin esitykset merkittävimmistä hankkeista.

Tapahtumassa voi keskustella Itäisen toimiston suunnittelijoiden kanssa, esillä ovat Kulosaaren, Vuosaaren ja Myllypuron alueilla käynnistyvät kuusi uutta kaavahanketta sekä kattavasti Itä-Helsingin ajankohtaisia suunnitelmia.

Kuulumisia voi kysellä mm. Laajasalon, Karhunkaatajan, Herttoniemen, Kontulan tai Mellunmäen suunnitelmista. Mukana ovat myös Kruunuvuorenrannan, Vartiosaaren, Herttoniemen sairaala-alueen sekä Meri-Rastilan suunnittelijat. Tule mukaan keskustelemaan!

Uusia käynnistyviä kaavahankkeita ovat Kulosaaressa Kulosaarentie 42 ja 44, Kyösti Kallion puisto ja Wäinö Aaltosentie 7. Vuosaaressa käynnistyvät Vuosaaren keskustan ja lukion tontin sekä Halkullanniemen ja Nuottasaaren suunnittelu. Myllypurossa alkaa Myllymatkantie 1:n kaavoitus.

Käynnistyvien hankkeiden osallistumis- ja arviointisuunnitelmat ovat nähtävillä 6.2.–3.3.2017 Herttoniemen, Laajasalon, Itäkeskuksen ja Vuosaaren kirjastoissa sekä verkkosivuilla www.hel.fi/suunnitelmat. Aineistoihin voi tutustua myös info- ja näyttelytila Laiturin asiakaspalvelussa (Narinkka 2). Mielipiteet suunnitelmista pyydetään esittämään viimeistään 3.3.2017.

Lisätietoa tapahtumasta verkkouutisessa Helsingin kaupungin sivuilla:
http://www.hel.fi/www/uutiset/fi/kaupunkisuunnitteluvirasto/ita_helsingin_kaavapaiva

Itä-Helsingin hankkeet karttapalvelussa:
http://kartta.hel.fi/link/37Mkpj