Joukkorahoituksen ilmaistapahtuma to 15.5. Ylen Isolla Pajalla

0
118

Crwdpuisto kerää yhteen kaikki joukkorahoituksesta kiinnostuneet henkilöt, yritykset ja yhteisöt 15.5. klo 15-19 Ylen Isolla Pajalla (Radiokatu 5) järjestettävään Joukkorahoituksen kivikaudesta eteenpäin -tapahtumaan. Kaikille avoimessa tilaisuudessa asiantuntijat ja tekijät keskustelevat alan nykyhetkestä ja tulevaisuudesta ja jakavat kokemuksia rahoituskampanjoista sekä joukkovoiman hyödyntämisestä sisällöntuotannossa ja liiketoiminnassa. Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti. Tilaisuuden ohjelma, ilmoittautuminen ja lisätietoa osoitteessa www.crwdpuisto.fi. Tutustu myös joukkorahoituksesta kertovaan animaatioon osoitteessa https://vimeo.com/91692147

Tapahtumassa mukana on mm. kansainvälinen asiantuntija Oliver Gajda European Crowdfunding Network (ECN) –organisaatiosta jakaen uusimmat tiedot alan globaalista kehityksestä ja kasvusta. Julkisista toimijoista edustettuina tilaisuudessa ovat Helsingin kaupunki, Yleisradio, Sitra, Tekes, Valtiovarainministeriö, eri puolueiden kansanedustajia sekä elinkeinopolitiikan toimijoita. Onnistuneita joukkorahoituskampanjoita edustavat tapahtumassa mm. Iron Sky, Beibamboo ja Huuma, jotka kertovat elämästä rahoituskampanjan jälkeen.

Tapahtumatilassa on esillä myös Helsingin kaupungin Kokeilupiste ja FundedByMe:n  Kampanjaklinikka. Luvassa on lisäksi PocketVenturen pitchauskierros.

Pääyhteistyökumppaneina tapahtumassa ovat Helsingin kaupungin elinkeino-osasto ja Yleisradio yhteishankkeensa LoftHelsingin kautta. Mukana ovat myös Castrén & Snellman, Dingle, Fixura, FundedByMe, Holvi, Invesdor, Lexia, Luz Creative Collective, Multiprint, PocketVenture, PuskaPromotion ja Suomen Asiakastieto.

Katso tapahtumatiedote kokonaisuudessaan oheisesta linkistä.