Kaupunginosayhdistyksen saavutukset näkyväksi -koulutus ti 13.11.

0
385

Vyyhti-projekti järjestää Kaupunginosayhdistyksen saavutukset näkyväksi -koulutuksen ti 13.11. klo 17.30-19.30 Helka ry:n toimistolla (Ruoholahdenkatu 10 B). Koulutuksen aikana kartoitetaan kunkin yhdistyksen vahvuuksia, erityistaitoja, kokemusta ja yhdistyksen oman kaupunginosan erityispiirteitä. Tarkoituksena on auttaa kaupunginosayhdistyksiä nostamaan vahvuutensa ja saavutuksensa esiin, jotta niitä voi hyödyntää esim. jäsen- ja varainhankinnassa.

Lopputuloksena syntyy yhdistyksen sähköinen käyntikortti, josta selviää yhdellä silmäyksellä minkälaisesta yhdistyksestä on kyse. Materiaalin voi halutessaan julkaista kotisivuilla tai hyödyntää esim. apurahahakemusten yhteydessä. Mikäli osallistujat toivovat apua käyntikortin visuaalisessa muotoilussa ja sähköiseen muotoon laittamisessa, on koulutukselle mahdollista järjestää jatkoa alkuvuonna 2013.

Koulutuksen vetävät yhteistyössä Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Helka ry:n Vyyhti-hanketoimijat: kulttuurituottaja yamk Susanna Snellman sekä Helkan viestintä- ja projektivastaava Päivi Savolainen. Koulutus on maksuton.

Ilmoittautumiset pe 9.11.2012 mennessä Päivi Savolaiselle (paivi.savolainen[at]helka.net, p. 09 641 045). Huom! Tilarajoitteen vuoksi enintään 2 osallistujaa/yhdistys.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoa koulutuksesta:
Päivi Savolainen, Helka ry, p. 09 641 045, paivi.savolainen[at]helka.net

Lisätietoa Vyyhti-projektista: http://vyyhti.metropolia.fi