Kaupunkisuunnittelumessut Laiturilla 9.-13.4.

0
106

Miten tehdään kaupungista hyvä paikka asua ja elää? Kaupunkisuunnittelumessut järjestetään Info- ja näyttelytila Laiturilla 9.-13.4.2013 – tule  tutustumaan messuviikolla omien kotikulmien sekä koko Helsingin suunnitelmiin!

Laiturille pystytetään viikon ajaksi yksitoista messuosastoa, joiden aiheina ovat mm. Helsingin uusi yleiskaava, uudet pientaloalueet, meri ja rannat, paikallisten keskusten kehittäminen, Helsingin liikenteen kehittäminen, pysäköinti, liikennetutkimukset, ilmastotavoitteet, täydennysrakentaminen sekä kehittyvät yritysalueet. Äänestä myös parasta messuosastoa viikon aikana!

Yleisölle avoimissa alueilloissa tehdään katsaus ajankohtaisiin suunnitelmiin:

Ti 9.4. klo 19 Helsingin Kaupunkisuunnittelulautakunnan paneelikeskustelu

Ke 10.4. klo 17-20 Länsi-Helsingin kuulumiset: Läntisen ja kantakaupunkitoimiston alueita, Kalasatama ja Pasila, Länsi-Satama ja Kuninkaantammi

To 11.4. klo 17-20 Itä-Helsingin puhuttavimmat suunnitelmat: Läntisen toimiston alueet, Kruunuvuorenranta ja Silta, Itätoimiston alueet, Vartiosaari, Kivinokka, Idän liikennesuunnitelmat

Messuopastukset ja tehtäväpaketti koululais- ja opiskelijaryhmille (yläaste, lukio, ammatillinen oppilaitos) 9.-12.4.2013 ti-pe klo 10–15.

Nuorten Helsinki -tapahtuma pe 12.4. klo 13-18. Messuohjelmaa nuorille ja Gracias & The Globe live bändin keikka.

La 13.4. klo 12-15 LEGO® -työpaja

Messuohjelma on nähtävissä kokonaisuudessaan http://laituri.hel.fi/fi/messut

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Info- ja näyttelytila Laituri
Narinkka 2 (vanha linja-autoasema Kampissa)
http://laituri.hel.fi