Kaupunkitapahtuman tuottaminen -työpaja kolmena lauantaina

0
129
Roihuvuoren kirsikkapuisto
Roihuvuoren kirsikkapuisto

Huippusuosittu ”Kaupunkitapahtuman tuottaminen” -kurssi tulee jälleen! Opetus tapahtuu kolmena marraskuun lauantaina: 10.11., 17.11. ja 24.11. (klo 10-15). Koulutus on ideoitu ja toteutettu yhteistyössä Helsingin työväenopiston ja Helka ry:n kanssa. Huom! Koulutukseen ilmoittautuminen tapahtuu netin kautta, työväenopiston Ilmonet-palvelussa (kurssin numerokoodi on H183064). Oheisena suora linkki työviksen kurssisivulle
https://ilmonet.fi/#fi/search/txt=Kaupunkitapahtuman+tuottaminen

Mukaan mahtuu korkeintaan 14 henkilöä, joten toimi pian jos haluat mukaan! Osallistumismaksu on 27,00 € ja kouluttajina toimivat Anna Suonsyrjä ja Anna Jauhola. Koulutuspaikka on Vuosaaressa: Vuotalon musiikkiluokka, 2. krs (os. Mosaiikkitori 2).

Koulutuksen kuvaus:

Tiiviskurssilla käydään läpi tapahtuman tuottamisen eri osa-alueita ja sitä, miten edetä tapahtumaideoista toteutukseen. Kurssin kohderyhmänä ovat etenkin ne, jotka ovat kiinnostuneita vapaaehtoisuuteen pohjautuvista kaupunginosatapahtumista.  
Ideoidaan uusia tapahtumia työpajan kautta ja käydään läpi jokaiselle tapahtumatuotannolle oleellisia asioita. Huomiota kiinnitetään paljon tiimin muodostamiseen ja sitouttamiseen. Tarkoituksena on saada vinkkejä siitä, kuinka rakentaa tapahtuman tekemisestä nautinnollista ja hauskaa koko tekijätiimille.

Pyritään kyseenalaistamaan vanhat tavat ja löytämään uutta inspiraatiota. Muita käsiteltäviä asioita on mm. markkinointi ja viestintä, tapahtuman rahoittaminen ja yhteistyökumppanuudet sekä lupa-asiat ja turvallisuus. Kurssin tavoitteena on saada vinkkejä ja kerätä muistilistaa tärkeimmistä tapahtuman tekemiseen liittyvistä asioista.