Keskustakirjastokilpailun voittaja ratkeaa pe 14.6. – bongaa kirjastofillarit liikenteessä ja Tonttibileissä

0
128

Keskustakirjaston Metropolin sykkivä sydän –arkkitehtuurikilpailun voittaja ratkeaa perjantaina 14.6. Keskustakirjasto vie kirjaston taidot, tiedot ja tarinat ihmisten pariin myös kuuden polkupyörän voimin.

Fillarit ajelevat Helsingin kaduilla 13-14.6 klo 10-18 välillä kirjaston työntekijöiden jalkautuessa kaduille ja kujille. Liikenteessä saattaa bongata lasten-, musiikki-, uutuus-, peli-, klassikko- tai tietofillarin. Kirjastofillarit ”tankkaavat” Musiikkitalon edessä Tonttibileissä perjantaina 14.6. klo 12-18, tällöin bileiden juhlateltoilla tehdään keskustakirjastoa tutuksi kaupunkilaisille. Luvassa on demopaloja, e-kirjaston sisältöjä, haastatteluja, biletunnelmaa, musiikkia ja ohjelmaa, palkittuihin töihin voi tutustua Musiikkitalon lämpiössä klo 12-15.

Kaksi fillarikirjastoa jää Helsingin kaupunginkirjastolle vakiokäyttöön, ne voi bongata pitkin kesää kaduilta, tapahtumista ja urbaaneilta kesannoilta. Fillarit ajavat keskustassa aluerajoinaan Ruoholahti, Alppila, Meilahti ja Hermanni, fillakirjastosta otetaan toiveita vastaan ja uutta kirjastoa kehitetään avoimesti ja yhteistyössä kaupunkilaisten kanssa.

Katso lisätietoa:
· Fillarikirjastot & tonttibileet
· Metropolin sykkivä sydän – kansainvälinen arkkitehtuurikilpailu
· facebook.com/keskustakirjasto
· twitter.com/keskustakirj
· Helsingin kaupunginkirjasto

Metropolin sykkivä sydän –arkkitehtuurikilpailun voittaja ja palkitut tulevat esille arkkitehtuurikilpailun, Keskustakirjaston sekä Helsingin kaupunginkirjaston verkkosivuille.

Lisätiedot:

Tuula Haavisto
kirjastotoimenjohtaja/ Hgin kaupunginkirjasto
gsm 050 551 7335, tuula.m.haavisto[at]hel.fi

Virve Miettinen
vuorovaikutussuunnittelija, keskustakirjasto
gsm 040 168 5748, virve.miettinen[at]hel.fi

Arto Sivonen
Suunnittelija/ Måndag, www.mandag.fi
gsm 050 389 4644, arto[at]mandag.fi