Koulutus vapaaehtoisten innostamisesta toiminnan suunnitteluun 21.8. ja 26.8.

0
169

Opintokeskus Visio järjestää vapaaehtoisjohtajille Osallista toiminnansuunnitteluun -kurssin torstaina 21.8. ja tiistaina 26.8.  klo 17.30-19.30 Vision koulutustilassa, Fredrikinkatu 33 B, 00120 Helsinki (2. krs.).

Kurssilla käsitellään mm. sitä, miten hallitus ja jäsenet saataisiin paremmin mukaan ja sitoutettua toiminnan suunnitteluun. Koulutuksessa harjoitellaan myös innostavan toiminnansuunnitteluprosessin vetäminen, jonka voi ottaa heti käyttöön omassa toiminnassa.

Koulutuksessa opitaan käyttämään arvostavaa haastattelua, joka voimavaralähtöisenä menetelmänä sitoo vahvuudet yhteisen innostavaan tavoitteeseen. Kurssilla oppii myös sen, miten konkretisoida ideoinnin toimenpiteiksi ja jakaa vastuut. Kurssilla käydään myös läpi, miten tämä toteutetaan hallituksen ja jäsenistön kanssa sekä kuinka syyskokouksesta saa osallistavamman ja innostavan. Kurssin kouluttajana toimii fasilitaattori ja vapaaehtoisjohtamisen valmentaja Lari Karreinen.

Kurssin osallistumismaksu on 50€/osallistuja. Työttömät, pitkäaikaislomautetut sekä maahanmuuttajat saavat 50 % alennuksen. Kurssi-ilmoittautumiset tiistaihin 19.8.2014 mennessä Visioon oheisen sivun Ilmoittaudu-kohdasta: http://www.visili.fi/fi/kurssi/osallista-toiminnansuunnitteluun-helsinki 

Lisätietoa kurssista Opintokeskus Vision suunnittelijalta: p. 044-727 3243, sähköposti visio(at)visili.fi.

Katso kurssiuutinen kokonaisuudessaan Vision sivuilta oheisesta linkistä.