Kumpulan koulukasvitarhan sadonkorjuujuhla

0
172

Menovikki nopeille: perinteinen Kumpulan koulukasvitarhan sadonkorjuujuhla järjestetään ke 22.8.2018 klo 16-20! Tapahtumapaikan osoite on: Vähänkyröntie 3-6.
Lähde ihastelemaan sadonkorjuun satoa: Vihreän oksan werstaan kaikki kasvikset, yrtit, kukat ja marjat ovat lähellä ja luonnonmukaisesti viljeltyjä! Myynnissä myös muurinpohjalettuja ja kahvilan herkkuja. Tapahtuma on päihteetön, maksuton ja sopii kaikenikäisille.

Lapsille, nuorille ja lapsenmielisille on tarjolla paljon maksutonta ohjelmaa klo 17-19: kasvomaalausta, kukkarannekepaja, kaukalofutista ja pallonheittoa. Aistipuutarhassa voi hypistellä, haistella, ihastella ja maistella kasvimaailman hauskuuksia ja kokeilla paljasjalkapolkua. Lasten viljelypalstalla on ohjaaja paikalla esittelessä toimintaa. Elävästä musiikista vastaa Liisa x Linnea klo 17 ja klo 18.00 Vanilla. Tervetuloa!

Alueella on rajoitetusti pysäköintipaikkoja, joten suositellaan tulemaan kävellen, polkupyörällä tai julkisilla liikennevälineillä. Tapahtuman järjestävät Lasten ja nuorten puutarhayhdistys sekä Helsingin nuorisopalvelut.

Tapahtuman oma fb-sivu löytyy osoitteesta
https://www.facebook.com/events/997834717065639/?active_tab=about