Kumpulan Kyläjuhlat la 24.5.

0
119

Kumpulan Kyläjuhlia vietetään lauantaina 24.5.2014 klo 9.00-22.00. Limingantien ja Intiankadun ympäristö on tuolloin valmiina ottamaan vastaan juhlijoita. Tapahtuman järjestävät Kumpula-Toukola Kylätilayhdistys ja alueen asukkaat. Kyläjuhlille on vapaa pääsy.

Kyläjuhlien ohjelmassa on muun muassa:

– Kumpula-juoksu

– Kilometrin mittainen kirpputori

– Aikuisten iltasatuja ja stand up-komiikkaa

Teatteriteltan ohjelmaa: mm. Huoltoasema, jossa pikkupurtavaa ja bensaa tunteille, Que Vadis: Poetry Band ja otteita esityksestä Ruusulankatu 10

– Näyttely vanhasta Kumpulasta

Katutaiteita: graffitiryhmä SixFive Cru ja capoeira roda.

Lasten festivaalialue: Vauva- ja taaperomuskarit, rytmiikkapaja, soittopaja, kierrätysaskartelua, luonto- ja puutarhapajoja, klovnityttö Lilli Pii, Raka Bananer-yhtyeen lastenkonsertti, katurunojamit, vannetanssijamit, perinneleikkejä. Teatteriesitys: Vierailijat ulkoavaruudesta – Mitä Kumpulan koululle oikeasti tapahtui.

Monenlaista musiikkia kolmelta lavalta:
Wigwam Revisited, Pariisin Kevät, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Jukka Kuoppamäki ja Pieni Joukko, Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki, Yona, Boneyard Coyotes, Reino Nordin, Aili Ikonen ja Swing 42, White Knukcles Trio featuring Knukclebone Oscar, Mainio Juha Vainio – Juha Vainion rakastetuimmat (Tapio Liinoja, Olli Ahvenlahti ja Jore Marjaranta), Afro Jazz Club, Koiton laulu, Antti Vuorenmaa, Duo Elinat, Jeni Packalen, Oljenkorsi Small Band ja alueen nuoret muusikot, Kumpulan aikuisten rokkikerhot, Blues Image, Juha Rikka, Vaskikvintetti Väärä Vitonen, Kati Salo, Dimjami, Lauri Ankerman and the Ankermen, Suho Superstar & friends beyond ja Kumpulan kuoro.

Tanssit Kyläorkesterin tahtiin. Solisteina Gugi Kolkjuschkin, Freeman, Hanna Pakarinen, Jape Karjalainen ja Ilari Hämäläinen.

Koko ohjelma aikatauluineen sekä tapahtumapaikkojen tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta: www.kumpulankylajuhlat.fi

Kyläjuhlat Facebookissa: www.facebook.com/kylajuhlat ja tapahtuma ”Kumpulan Kyläjuhlat 24.5.”

Tervetuloa!