Kysely Helsingin tila- ja välinevarauspalvelujen kehittämisestä 13.9. saakka

0
1025

Kaupunki kysyy JUURI nyt, millaisia tiloja/välineitä haluaisit varata kaupungilta ja miten! Millaisia käyttötarpeita ja -mieltymyksiä sinulla on tila- ja välinevarauksille, miten nykytilanne palvelee sinua ja mitä toivot tulevaisuudelta aiheen suhteen? Tämä tärkeä sähköinen kysely on auki aina su 13.9. saakka – eli nyt todella kannattaa osallistua, vastata ja vaikuttaa!

Kysely on suunnattu helsinkiläisille kaupunkilaisille, yrityksille ja yhdistyksille. Siinä voi ottaa kantaa säännöllisten ja yksittäisten tilavarausten käyttöön sekä erilaisten välineiden ja tilapalveluiden varauskäytäntöihin. Kyselyyn vastaaminen kestää minimissään n. 10 minuuttia ja kaikki vastaajat voivat osallistua halutessaan palkintojen arvontaan (Helsinki-aiheisia tuotepalkintoja). Klikkaa suoraan kyselyyn tästä.

Kaupungin palvelujen digitalisoinnin tavoite on helpottaa kaupunkilaisten arkea niin että palvelut löytyvät nykyistä nopeammin. Kaupungin haluaa saada kaupungin tiloja ja välineitä – kuten vaikkapa kokoustiloja, hiekkakenttiä, kirjastojen ompelukoneita ja 3D-printtereitä – kaupunkilaisten käyttöön mahdollisimman laajasti.

Kaupungin tilojen varausjärjestelmän kehittämisen tavoitteena on julkisten tilojen käytön tehostaminen ja saavutettavuuden parantaminen. Tilojen tehokas käyttö ja tyhjäkäynnin vähentäminen tukee osaltaan myös Hiilineutraali Helsinki 2035 –ilmastotavoitetta.

Kyselylinkki löytyy oheisen kaupungin uutisen loppuosasta.