Kysely Helsingin turvallisuudesta – avoinna 31.12. saakka

0
135

Helsingin kaupunki haluaa kuulla näkemyksiä siitä, mitkä asiat tai ilmiöt heikentävät tällä hetkellä Helsingissä asuvien ja kävijöiden turvallisuuden tunnetta ja mihin turvallisuuteen liittyviin asioihin kaupungin tulisi tulevina vuosina panostaa. Kerro ajatuksesi ja ideasi vastaamalla turvallisuuskyselyyn, saatuja vastauksia hyödynnetään kaupungin turvallisuustyössä ja uuden turvallisuussuunnitelman valmistelussa. Kyselyyn pääset oheisen linkin sisältämältä sivulta.

Myös paperilomakkeella vastaaminen on mahdollista. Kyselylomakkeita saa printtinä Virka Infosta (Helsingin kaupungintalo, Sofiankatu 1 tai Pohjoisesplanadi 11-13), Kaupunkiverstaalta (Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24 2krs.) ja suurimmasta osasta Helsingin lähiöasemista ja asukastaloista, täytetyt paperikyselyt voi myös palauttaa näihin paikkoihin. Kyselyyn voi vastata suomen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi. Kysely on avoinna 31.12.2014 saakka.

Katso lisätietoa aiheesta ja kyselyuutinen kokonaisuudessaan Helsingin kaupungin sivuilta oheisesta linkistä. Lisätietoa Helsingin kaupungin turvallisuussuunnittelusta myös sivulla:
https://www.otakantaa.fi/helsinginturvallisuuskysely2014.