Laiturilla teemoina Töölö 24.11., Kruunusillat 25.11. sekä Hämeentie ja Hakaniemi 26.11.

0
145

Kaupunkisuunnittelusta kiinnostuneille on tarjolla tuhti tietopaketti Helsingin ajankohtaisista suunnitelmista, kun info- ja näyttelytila Laiturilla (Narinkka 2) keskustelun teemoina ovat Töölö ma 24.11., Kruunusillat ti 25.11. sekä Hämeentie ja Hakaniementori ke 26.11.2014. Samalla käynnillä voi tutustua myös uuteen yleiskaavan luonnokseen ja Keskuspuisto 100 -näyttelyyn.

Töölö-illassa ma 24.11. klo 18–20 Laiturilla käsitellään alueen ajankohtaisia suunnitteluasioita

Töölö-illassa esitellään Mäntymäen kentän ja Stadionin alueen suunnittelutilannetta, Pisararataa ja Töölön asemaa, raitioteiden tulevaisuuden suunnitelmia Töölössä sekä pyöräilyn edistämiseen liittyviä hankkeita. Paikalla ovat Töölön kaavoituksesta ja liikennesuunnittelusta vastaavat asiantuntijat sekä Töölö-Seuran edustajia, tilaisuuden järjestää kaupunkisuunnitteluvirasto yhteistyössä Töölö-Seuran kanssa.

Tapahtuman verkkosivuilta löytyy aiheeseen liittyvä suunnitteluaineisto osoitteessa: http://laituri.hel.fi/tapahtumat/63

Missä mennään Kruunusiltojen suunnittelussa? – Siltailta ti 25.11. klo 15–19 Laiturilla

Kruunusilloista ja Kruunuvuorenrannan suunnittelusta sekä liikenneyhteyksistä kiinnostuneille järjestetään Laiturilla siltailta, ohjelmassa on tiiviitä tietoiskuja ja mahdollisuus tutustua suunnitelmiin. Tilaisuudessa voi pistäytyä itselleen parhaiten sopivana aikana, asiantuntijat ovat paikalla kysymyksiä sekä keskusteluja varten.

Tietoiskut klo 15 ja klo 17 alkaen:
– Raideliikenneyhteys kantakaupungista Laajasaloon
– Kruunusiltojen asemakaava ja liikennesuunnitelma
– Tilannekatsaus siltojen suunnitteluun

Tietoiskut klo 18 alkaen:
– Millainen kaupunginosa rakentuu Kruunuvuoreen?
– Missä mennään Kruunusiltojen suunnittelussa?

Keskustelemassa on kaupunkisuunnittelu-, rakennus- ja liikuntavirastojen, Helsingin seudun liikenteen ja Korkeasaaren asiantuntijoita.

Tapahtuman verkkosivuilla löytyy aiheeseen liittyvä suunnitteluaineisto osoitteessa: http://laituri.hel.fi/tapahtumat/64

Hämeentien ja Hakaniementorin tulevaisuudesta keskustellaan ke 26.11. klo 14–20 Laiturilla

Miten Hämeentielle saataisiin mahtumaan jalankulkijat, pyöräilijät, autot ja joukkoliikenne? Kysymykseen lähdetään etsimään vastauksia, kun Hämeentien liikenne- ja katusuunnitelmien laadinta alkaa.

Keskustelu Hämeentien suunnittelusta polkaistaan käyntiin ke 26.11. Laiturilla, tapahtumassa voi vierailla oman aikataulun mukaan kello 14–18 kertomassa ajatuksistaan ja keskustelemassa suunnittelijoiden kanssa. Kello 18 alkavassa osuudessa näkemyksiään esittelevät alueen asukasyhdistysten, yrittäjien sekä muun muassa autoilijoiden ja pyöräilijöiden edustajat.

Samassa tapahtumassa voi esittää ehdotuksia lisäksi Hakaniementorin tulevaisuudesta, sillä senkin suunnittelu on alkamassa. Keskusteluun voi osallistua Laiturin tapahtuman lisäksi myös verkossa osoitteessa kerrokantasi.hel.fi/hameentie 26.11. alkaen, kommentteja voi jättää vuoden loppuun asti.

Tapahtuman verkkosivuilta löytyy aiheeseen liittyvä suunnitteluaineisto osoitteessa: http://laituri.hel.fi/tapahtumat/67

Lisätietoa:
Näyttelykoordinaattori Anu Hämäläinen
anu.k.hamalainen[ät]hel.fi
puh. 09 310 37440

Katso Laiturin tulevat tapahtumat oheisesta linkistä.

Katso uutinen kokonaisuudessaan STT Info -sivustolta oheisesta linkistä.