Laskiaistapahtuma Länsi-Pasilassa ti 4.3.

0
179

Koko perheen laskiaistapahtuma järjestetään laskiaistiistaina 4.3.14 klo 17-18.30 Leikkipuisto Sannan piha-alueella (Maistraatinkatu 2, Länsi-Pasila). Tapahtuman teemana on naapuruus.

Länsi-Pasilassa on käynnistynyt Naapuruuspiiri, jonka tavoitteena on edistää alueen yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Naapuruuspiiri tukee asukasaktiivisuutta sekä eri-ikäisten asukkaiden kohtaamista myönteisissä merkeissä. Naapuruuspiirin vastuuverkostossa toimii asukasaktiiveja, Helsingin kaupungin toimijoita, Kalliolan Setlementti ja HEKAn edustaja. Leikkipuisto Sanna on Naapuruuspiirissä aktiivinen toimija ja aktivoi puiston kävijäperheitä Naapuruuspiirin toimintaan mukaan.

Tapahtuma kerää yhteen leikkipuiston pihalle Länsi-Pasilan alueen eri-ikäisiä asukkaita ja toimijoita. Järjestäjistä löytyy leikkipuisto Sannan lisäksi 12 muuta toimijaa, mm. päiväkodin vanhempainyhdistyksiä (Pk Hertta ja Mi Casita), MLL, SRK, Pasilan eläkkeensaajat, Ratsupoliisit ja Helsingin Kaupunginteatterin Studio Pasilan –teatterihankeväki. Toimijat esittäytyvät, paikalla myös puffetti ja myyntipöytiä.

Ohjelmassa on mm. leikkipuistotoiminta 100v-leikkejä ja lauluja -tuokioita, poikakärrynvetokisat, tarkkuusheittoa, leikkivarjoilua, espanjankielisen päiväkodin lauluja ja tanssia, ”Hyvä Naapuruus”-ideapyykkinaru, Länsi-Pasila -tietovisa ja ratsupoliisien esittäytyminen. Katso tapahtuman mainos oheisesta linkistä. Tapahtuma on maksuton, tervetuloa!

Lisätietoja: anna-leena.soininen[at]hel.fi, tai p. 09 310 73078.