Liikennesuunnittelun teemailta to 13.6. ksv:n Areena-kerroksessa

0
100

Mikä liikenteessä on tärkeää – ja miten se saavutetaan -teemaan keskittyvä tilaisuus järjestetään kaupunkisuunnitteluviraston Areena-kerroksessa (Kansakoulukatu 3) torstaina 13. kesäkuuta kello 16–19.

Liikennesuunnittelijoiden työn tueksi on ryhdytty laatimaan strategisten linjausten ”tulkinta- ja sovellusohjetta”, laadittava työ on nimetty Helsingin liikkumisen kehittämisohjelmaksi. Kehittämisohjelman tavoitteena on ohjata liikennepolitiikan suuntaa osana kaupunkisuunnittelua, liikennesuunnitteluun liittyviä valintoja tehdäänkin tulevaisuudessa liikkumisen kehittämisohjelmaan tukeutuen.

Helsingin liikkumisen kehittämisohjelma laaditaan samanaikaisesti ja yhdensuuntaisesti Helsingin yleiskaavan visiotyön kanssa ja tavoitteena on viedä ohjelman luonnos kaupunkisuunnittelulautakunnan käsittelyyn lokakuussa.

Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston johdolla valmisteltavan ohjelman teko aloitettiin keväällä kaupungin virastojen yhteisellä työpajalla, jossa määriteltiin alustavat tavoitteet liikennejärjestelmälle.

Työ jatkuu keinojen ja vaikutusten pohtimisella 13.6. työpajassa, jonne kaikki kaupunkilaiset ovat tervetulleita.Tilaisuudessa voi ottaa kantaa alustaviin tavoitteisiin ja miettiä, miten tavoitteisiin päästään. Tilaisuuteen voi halutessaan ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen reetta.putkonen[at]wspgroup.fi

Tervetuloa!

Katso lisätietoa tilaisuudesta Helsingin yleiskaavan blogista oheisesta linkistä.