Liketä lähiötä -valokuvakilpailu 2.3. saakka

0
126

Kaikille helsinkiläisille avoin Lähiö-aiheinen valokuvakilpailu on käynnissä 12.1. – 2.3.2015! Kilpailun tarkoitus on ottaa valokuva sinulle tärkeästä ja viihtyisästä paikasta jossakin Helsingin lähiössä. Sinun huudisi voi olla asuinympäristösi tai liittyä harrastuksiisi, kavereihisi tai vapaa-aikaasi. Lataa kuva Instagramiin ja lisää siihen #liketälähiötä, paikan virallinen tai muuten tunnettu nimi ja kerro miksi pidät kuvaamastasi paikasta. Voit kannustaa kavereitasi äänestämään kuvaasi www.lahioprojekti.hel.fi –sivulla.

Tuomaristo valitsee 20 eniten ääniä saaneesta valokuvasta voittajan, joka saa Ipadin. Kuvia äänestäneiden kesken arvotaan 50 elokuvalippua. Samalla voi pilke silmässä kilpailla kenen kotikulmat tai mielipaikat ovat parhaita.

Sara Chafakin ja Nikolai Alhon mielipaikka paljastuu valokuvakilpailun äänestyssivulla www.lahioprojekti.hel.fi ja Instagramissa.

Kilpailuaika on 12.1. – 2.3.2015. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 13-vuotiaat  ja sitä vanhemmat helsinkiläiset. Helsingin kaupunki saattaa käyttää valokuvia omissa julkaisuissaan, esimerkiksi julisteissa.

Kilpailun järjestävät Helsingin kaupungin lähiöprojekti, nuorisoasiainkeskus ja liikuntavirasto. Viestinnässä yhteistyössä ovat mukana Helsingin kaupunginkirjasto, opetusvirasto ja rakennusvirasto.

Kilpailun säännöt on julkaistu www.lahioprojekti.hel.fi

Missä kaupungin makein liikuntapaikka? Entä hienoin ranta tai ostari?

Suomen jalkapallomestaruuden viime vuonna voittaneen HJK:n lahjakas laitahyökkääjä Nikolai Alho valitsi omaksi mielipaikakseen tänä vuonna 100 vuotta täyttävän Bolliksen (Töölön pallokentät) ja Sonera Stadiumin miljöön. Alho on jalkapallon lisäksi tunnettu myös muusikkona. Mieheltä on julkaistu jo muutama single.

Tv-persoona, malli, kokki ja musiikintekijä Sara Chafakin  kilpailukuva on Vuosaaresta. Vuoden 2012 Miss Suomen mielipaikan lapsena voi käydä katsomassa Instagramissa tai äänestyssivulta. Sara Chafakin kotikulmat ovat olleet lapsesta lähtien Vuosaaressa. Hänelle Vuosaari on täynnä muistoja leikeistä ja jalkapallouralta. Kiireinen tv-persoona ja malli ehtii yhä nauttia Vuosaaren upeasta luonnosta ja rannoista. ”Rullaluistelureitit ovat loistavat.” Paikallinen kuntosali saa myös runsaat kiitokset.

Missä lähiössä on sinun mielestäsi paras liikuntapaikka tai mukavin nuorisotalo? Nappaa kuva puhelimella ja pyydä kavereita äänestämään. Aloita leikkimielinen kisa kenen kulmat voittavat.