Lisää elämää rannoille -seminaari to 10.9.2015 klo 09.00 – 15.30 Laiturilla

0
161
Meri-menokone1.jpg

Miten Helsingin rannoille syntyy lisää toimintaa? Ja millaista se voisi olla? Helsingin Kaupun-kisuunnitteluviraston seminaarissa inspiroidutaan jo toteutuneista ideoista ja pohditaan uutta meren äärelle. Seminaarin ohjelma: http://laituri.hel.fi/tapahtumat/142

Seminaarin iltapäivän käynnistävät Milanon terveiset rantojen ja entisten satama-alueiden kehittämiseen. Darsenan alueen vuonna 2015 valmistunut kehityshanke on tuonut alueelle vireää uutta liiketoimintaa, kuten kauppahallin ja lukuisia kelluvia ravintoloita. Samalla on luotu laajasti uutta julkista kaupunkitilaa.

Aamupäivällä keskustelun käynnistävät kaupungin eri virastojen näkökulmat toimintaan meren äärellä. Mitä jo nyt tehdään ja mitä tulevaisuudessa voidaan yhdessä tehdä sen eteen, että rannoilta löytyy monenlaisille toiminnoille suotuisia paikkoja. Puheenvuoroissa kuullaan myös kokemuksia Vallisaaren suljettujen rantojen avaamisesta, taiteilijan näkökulma, Hernesaaren Löylyn yrittäjän ajatuksia.

Päivän keskusteluja moderoi toimittaja Minna Joenniemi. Seminaari on kaikille avoin ja osa Helsinki Design Weekin ja Open House Helsingin ohjelmaa. Keskustelua ja inspiraatiota luvassa – Tervetuloa!

Laiturilla voi samalla tutustua Veteen piirretty viiva -näyttelyyn, joka vie parhaisiin paikkoihin Helsingin 130 kilometrin mittaisella rantaviivalla.

Lisätietoja: http://laituri.hel.fi/nayttelyt/112

Lisätietoja: Laiturin näyttelykoordinaattori Reetta Heiskanen, puh. 09 310 37440,

reetta.heiskanen@hel.fi

Info- ja näyttelytila Laituri

Narinkka 2 (vanha linja-autoasema Kampissa)

avoinna ma-pe 10-19, la 12-16

http://laituri.hel.fi