Marrasmyyjäiset Maunulan Asukastalo Saunabaarissa la 10.11.

0
360

Maunulan Asukastalo Saunabaarin (Metsäpurontie 25) vapaaehtoiset järjestävät Marrasmyyjäiset la 10.11. klo 10.00 alkaen. Tule hakemaan suussa sulavat herkut sekä kauniit käsityöt kotiin! Myyjäisistä löytyvät hyvissä ajoin lahjavinkit pikkujouluihin ja tarjoilut joulunajan juhliin. Ostosten lomassa voi istahtaa nauttimaan vapaaehtoisten ylläpitämän kahvion antimista.

Tarjolla on myös hyödyllisiä käytännön vinkkejä arjen kuluttamiseen. Myyjäisten yhteydessä on Uudenmaan Marttojen kotitalousneuvoja Hanna Pikkaraisen luento Viisaita valintoja klo 11.00.

Tietoa myyjille

Pöytävuokra on 3€. Varauksia otetaan vastaan ma 29.10. alkaen Asukastalo Saunabaarin Kutomossa p. 09 310 69721. Maksu tulee suorittaa mahdollisimman pian varauksen jälkeen.

Myyjäisissä myytävät tuotteet ovat aina uusia ja käyttämättömiä. Elintarvikkeissa kannattaa suosia sellaisia, jotka eivät vaadi kylmäsäilytystä. Pakatuissa tuotteissa tulee näkyä valmistuspäivä sekä raaka-aineluettelo. Jos elintarvikkeita myydään yksittäin paikanpäällä (kuten kakkupaloja), on tuotteet hyvä suojata esim. kakkukuvulla. Myös käyttötavaroissa, käsitöissä yms. olisi hyvä olla olla maininta valmistusmateriaaleista ja mahdolliset puhtaanapito-ohjeet.

Vapaaehtoisten kahvion tuotosta sekä pöytämaksuista kertyneet varat käytetään asukastalon vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen sekä ryhmän virkistystoimintaan.

Tervetuloa Marrasmyyjäisiin!

Asukastalo Saunabaari
Metsäpurontie 25
00630 Helsinki

www.hel.fi/aluetyo

Asukastalon oven eteen tuovat bussit: 22, 62, 63 sekä viikonloppuisin 66.