Maunulan XVII kesäseminaari pe 7.6. – teemana kaupungin muutoksen hallinta

0
115

Maunulan XVII kesäseminaari pidetään perjantaina 7.6.2013 klo 8.30-15 Maunulan kirkolla (Metsäpurontie 15). Seminaarin teemana on ”Kaupungin muutoksen hallinta – miten kehitystä ja erilaisia intressejä hallitaan kaupunkikehittämisessä?”.

Seminaarissa pohditaan muun muassa raideliikenteeseen perustuvan verkostokaupungin kehkeytymistä eri näkökulmista sekä makro- että mikrotasoilta.

Simulointi, pelit ja suunnittelun pelillistäminen (gamification) ovat nouseet keskusteluun keinoiksi ymmärtää ja hallita monimutkaista kokonaisuutta perinteisen hierarkkisen suunnittelun rinnalle.

Seminaarin aamupäivä keskittyy makrotason hallinnan ymmärtämiseen. Iltapäivällä keskitytään mikrotason hallinnan keinoihin.

Seminaarissa esiintyvät kaavoitusjohtaja Tarja Laine, tutkija Samuli Alppi, tutkija Arto O. Salonen, tutkija Sirkku Wallin, arkkitehti Simo Sankari ja projektipäällikkö Susanna Snellman.

Katso seminaarin ohjelma oheisesta linkistä.

Seminaari on kaikille avoin ja ilmainen. Ilmoittaudu kuitenkin 6.6. mennessä kahvitarjoilun mitoittamiseksi sähköpostitse osoitteeseen hannukurki[at]hotmail.com

Käy tykkäämässä seminaarista Facebookissa oheisesta linkistä.

Aika: perjantai 7.6.2013 klo 8.30-15
Paikka: Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15

Seminaarikutsua saa levittää!

Tervetuloa!