Mellunkylän Joulupuisto Kontulan Emännänpuistossa su 16.12.

0
260

Mikaelin kirkon eteläpuolella sijaitsevassa Emännänpuistossa, Mikaelin kirkolla ja Kontulan ala-asteen koululla järjestetään suuri, hyvän mielen jouluinen perhetapahtuma sunnuntaina 16.12. klo 13-17. Tapahtuma on ei-kaupallinen ja maksuton.

Puiston läpi kulkevien polkujen ja rakennusten varrella on esillä jouluun liittyvää suomalaista jouluperinnettä. Ohjelmassa on mm. kuoromusiikkia, ekumeeninen hartaus, Joulupukki, Tiernapojat, Nukketeatteri Sampo, Luca Cannavòn joululauluja, Stadin Juhlakvartetti, karikatyyripiirtäjä Jouko Nuora, FC Konnun liikuntarata, himmelin rakennusopetusta ja wanhaa jouluperinnettä, ongintaa sekä grillimakkaraa ja mehua. Koko päivän on ilmainen sisäänpääsy uudelle tekojääradalle. Tapahtuman suojelijana toimii eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma.

Tapahtuma on osa Vetoa ja Voimaa Mellunkylään – yhteistoimintaa, ja tapahtuman järjestävät Helsingin Mikaelin seurakunta, Helsingin seurakuntayhtymä, FC Kontu, Kontulan Eläkeläiset, KontuKeskus, Kontulan Martat, Kontulan ostoskeskuksen yrittäjäyhdistys, Kontula-Seura, Kurkimäki-Seura, Lions Club Kontula, Lions Club Mellunmäki, Ystävyyden laulajat sekä Helsingin kaupungin kulttuurikeskus, liikuntavirasto, nuorisoasiainkeskus, sosiaalivirasto ja ympäristökeskus.

Lisätietoja: www.mellunkyla.fi