Miltä Helsinki kuulostaa? Vastaa ympäristökeskuksen äänikyselyyn 12.6. mennessä

0
184

Miltä sinun Helsinkisi kuulostaa?  Millaisista kaupunkiäänistä nautit? Mitkä äänet häiritsevät untasi? Kaupunki selvittää kaupunkilaisten kokemuksia Helsingin ääniympäristöstä ja meluhaitoista. Vastaa kyselyyn ja vaikuta Helsingin meluntorjunnan suunnitteluun! Kyselyyn voi vastata 12.6. mennessä. Osallistujien kesken arvotaan kolme upeaa Lumoava Helsinki -kirjaa. Kyselyn tulokset julkaistaan kaupungin verkkosivuilla elokuussa. Osallistu kyselyyn oheisen sivun kautta löytyvästä linkistä:  www.hel.fi/meluntorjunta

Helsingin kaupunki on parhaillaan laatimassa uutta toimintasuunnitelmaa ääniympäristön parantamiseksi. ”Työ on vasta alussa ja keräämme nyt arvokasta pohjatietoa suunnittelutyötä varten. Toivomme saavamme asukkailta paljon vastauksia siitä, kuinka he kokevat kaupungin ääniympäristön”, kertoo ympäristötarkastaja Jenni Kuja-Aro Helsingin kaupungin ympäristökeskuksesta.

Kyselyn voi saada myös paperisena ympäristökeskuksesta: puh. 09 310 34366 / anne.m.leppanen[at]hel.fi
Meluntorjunnan suunnittelun etenemisestä ja osallistumismahdollisuuksista saa tietoa uutiskirjeestä, jonka voi tilata kyselyn yhteydessä. Kyselytulosten yhteenveto lähetetään uutiskirjeen tilaajille.