Nyt jutellaan Malmista -tilaisuus to 24.10. Malmitalolla

0
108

Tervetuloa Malmitalolle torstaina 24.10 kello 17-20 keskustelemaan ja tutustumaan Malmin ajankohtaisiin suunnitelmiin, katujen ja puistojen hoitoon, hissien rakentamiseen ja moniin muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.

Mikä on Malmin uusi rooli Helsingissä? Haaveiletko hissistä? Kiinnostaako Pekanraitin tai Ala-Malmin uusi ilme? Mitä asemanseudulle ja Latokartanontien varteen on suunnitteilla? Mitä hyötyä asunto-osakeyhtiöllesi on täydennysrakentamisesta? Energiasäästö mukaan taloa korjatessa?

Malmin messut ovat uudenlainen, virastojen yhteinen tapahtuma, jossa kaupungin asiantuntijat ovat tavattavissa kasvotusten. Tapahtumassa sinulla on mahdollisuus keskustella suunnittelijoiden kanssa sekä kuulla ajankohtaisista hankkeista Malmin ja Koillis-Helsingin alueella. Tapahtumalla kaupunki haluaa parantaa asukkaiden osallisuutta osana yhteisen Helsingin kehittämistä. Tilaisuuden järjestävät kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kulttuurikeskus sekä Hissi-, Lähiö- ja Täydennysrakentamisprojektit.

Messuilla on tietoiskuja klo 17-18.30 välisenä aikana!

Tarkempi ohjelma Lähiöprojektin verkkosivulla: http://lahioprojekti.hel.fi/ajankohtaista/ohjelma-malmilla-2410