Opastetut kierrokset arkkitehtuurikohteisiin – Open House Helsinki pe-su 17.-19.5.

0
147

OpenHouseHelsinki -tapahtuman tarkoitus on avata ovet kaupunkilaisille ja vierailijoille sinne, minne ei tavallisesti pääse. Monet arvokkaat, vanhat, uudet ja kiinnostavat rakennukset ja sisätilat Helsingissä ovat suljettuja suurelta yleisöltä. OpenHouseHelsinki järjestää kerran vuodessa opastettuja kierroksia kiinnostaviin sisätiloihin, kaupunginosiin, sisäpihoille sekä uusiin ja vanhoihin arkkitehtuurikohteisiin. Lisäksi OpenHouseHelsinki tarjoaa näyttelyitä, luentoja ja työpajoja koko perheelle. Katso koko ohjelma täältä: https://www.openhousehelsinki.fi/kierrokset/2018/

Kierroksille on vapaa pääsy, oppaina toimivat suunnittelijat ja asiantuntijat. OpenHouseHelsinki -tapahtuma pyrkii tuomaan suunnittelijoita ja asukkaita lähemmäksi toisiaan, tukemaan vuorovaikutusta ja avaamaan keskustelua ympäristöstä.

OpenHouseHelsinki -tapahtumaa koordinoi Openhouse Ry. Kierroksista ja niiden sisällöistä ovat vastuussa kierroskohteen avaava taho itse. Tapahtuma tekee yhteistyötä Euroopan kulttuuriympäristöpäivää kanssa; se ei vastaa yhteistyökumppaneiden tapahtumajärjestelyistä.

OpenHouseHelsinki pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin. OpenHouse-konsepti kehitettiin Lontoossa 1992. OpenHouseHelsinki on osa kansainvälistä OpenHouseWorldwide -verkostoa.

Lisätietoa: martta.louekari(at)gmail.com