OpenHouseHelsinki –kierrokset 14.-16.9. harvinaisiin merkkirakennuksiin ja kohteisiin Helsingissä

0
137

OpenHouseHelsinki –viikonloppu 14.-16.9. avaa ovia kaupunkilaisille ja vierailijoille sellaisiin paikkoihin, joihin ei normaalisti pääse. Kierroksille on vapaa pääsy, oppaina toimivat suunnittelijat ja asiantuntijat. OpenHouseHelsinki -tapahtuma pyrkii tuomaan suunnittelijoita ja asukkaita lähemmäksi toisiaan, tukemaan vuorovaikutusta ja avaamaan keskustelua ympäristöstä.

Kierrosten kohteissa tänä vuonna mm. Helsingin keskustan hienoimmat julkiset sisätilat, Alvar Aallon ateljee (toisena kohteena myös A. Aallon koti), Rautatalo, Kulttuuritalo, Tove Janssonin ateljee, Kauppakorkeakoulun päärakennus, Kallion kirkko, Lastenlinnan sairaala, ym. ym.! Kierrokset ovat ilmaisia ja suurimmalle osalle kierroksista voi vain tulla paikan päälle. Joillekin kierroksille on turvallisuussyistä rajoitettu osallistujamääriä. HUOM. Näille kierroksille otetaan osallistujat jonotusjärjestyksessä ovelta tai arvotaan. Tieto jonotuksesta tai arvonnasta löytyy kunkin kohteen tarkemmista tiedoista. Kaikki kierrokset ja tarkemmat tiedot tapahtuman kotisivuilta osoitteesta: http://www.openhousehelsinki.fi

OpenHouseHelsinki -tapahtumaa järjestää Openhouse Ry. Kierroksista ja niiden sisällöistä ovat vastuussa kierroskohteen avaava taho itse. OpenHouseHelsinki tarjoaa myös näyttelyitä, luentoja ja työpajoja koko perheelle.