Helsinki uusii asukastoiminnan ja -tilojen rahoituskriteereitä – VAIKUTA vastaamalla kyselyyn 19.6. mennessä!

0
142

Kerro kehittämisideasi ja vastaa kyselyyn Helsingin asukastoiminnan ja asukastalojen avustuskäytäntöjen kehittämisestä otakantaa.fi-palvelussa: http://www.otakantaa.fi/asukastoiminnan_avustaminen     

Helsinki on kehittämässä asukasyhdistyksille, kaupunginosaseuroille ja asukastaloja ylläpitäville yhteisöille tarkoitettuja avustuskäytäntöjä. Tarkoituksena on laatia yhtenäiset ja läpinäkyvät avustuskriteerit.

Kerro kuinka Helsinki voisi kehittää asukastoiminnan avustamisen käytäntöjä ja periaatteita? Entä miten avustusten jakaminen olisi mahdollisimman selkeää, yhtenäistä ja läpinäkyvää? Mitä mielestäsi avustusten hakijoilta ja avustettavalta toiminnalta tulisi edellyttää?

Kysely on avoinna 19.6. asti. Kyselyyn vastaaminen ei edellytä palveluun rekisteröitymistä tai kirjautumista. Kyselyssä on seitsemän kysymystä ja voit halutessasi vastata vain osaan niistä. Kooste kyselyn tuloksista on luettavissa palvelussa 15.8.2014.

Kyselyn tausta: Kaupunginjohtaja Jussi Pajusen asettaman työryhmän tehtävänä on elokuun loppuun mennessä laatia kaupunginhallitukselle ehdotukset uusiksi avustamisen kriteereiksi ja asukastalojen organisoimistavoiksi (Työryhmän asettamispäätös). Kyselyllä haetaan yhteistä näkemystä mahdollisimman yhtenäisistä ja läpinäkyvistä avustuskriteereistä.

Lisätiedot: asukasyhteistyöpäällikkö Janne Typpi, janne.typpi[at]hel.fi, p. 310 73372.