Osallistu Kaupunkisuunnittelumessujen tuotantoon

0
176

Kaikille kaupunkilaisille suunnatut Kaupunkisuunnittelumessut järjestetään 8.-13.5.2017 info- ja näyttelytila Laiturilla Kampissa (Narinkka 2). Messujen teemana on katu ja se, kuinka tarkastella katua liikenteen, arkkitehtuurin, kaupunkisuunnittelun, taiteen, muotoilun tai historian näkökulmasta.

Tervetuloa mukaan tekemään Kaupunkisuunnittelumessuja 2017! Messujen tuotantoon kutsutaan mukaan erityisesti tulevan Kaupunkiympäristön toimialan edustajat ja muut kaupungin toimijat, julkishallinnon edustajat, yliopistot ja oppilaitokset, järjestöt, yhdistykset sekä muut yhteisöt.

Messujen tavoitteena on tuoda Helsingistä ja sen tulevaisuudesta kiinnostuneet yhteen saman katon alle. Moniulotteisella katuteemalla halutaan herätellä keskustelua mm. kaupunkibulevardeista ja keskustan kävelykatusuunnitelmista. Messujen tekijöiltä toivotaan monipuolista otetta teeman käsittelyyn – on sitten kyse kadunnimistä, katusuunnittelusta, katujen toiminnallisuudesta, käyttäjälähtöisyydestä tai teknisestä näkökulmasta.

Messut on suunnattu kaikille kaupunkilaisille, niin ammattilaisille kuin asukkaille. Messuilla annetaan ja saadaan uutta tietoa tarkastellen kaupunkia monitahoisesti sekä tuoden keskusteluun muuttuvaa ja toimivaa Helsinkiä.

Hae mukaan messuille 17.2. mennessä! Messuille voi osallistua tapahtumajärjestäjänä ja/ tai näytteilleasettajana. Ennen hakua kannattaa tutustua messujen käytännön järjestelyihin ja aikatauluihin osoitteessa http://laituri.hel.fi/nayttelyt/287, josta löytyy myös linkki hakulomakkeeseen.

Katso kutsu kokonaisuudessaan oheisesta linkistä.