Pihlajamäki juhlii aamusta yöhön 6.9.2014

0
242

Lauantaina 6.9. koko Pihlajamäki on yksi iso happening aamusta iltaan. Pihlajamäen kolmannen kyläjuhlan ohjelmassa on luomutori, tanssit, bändejä, teatteria, katuruokaa, parkouria, näköaloja, puukiipeilyä, graffiteja, geokätköjä, katusäbää, kahviloita, retkiä, kirjoja, pomppuja, avajaisia, leirinuotio, käsitöitä, kirpputoreja – ja vaikka mitä.

OHJELMA

klo 10-12 Pop-up kahvila ja pihakirppis Maasälvän leikkipuistossa. MLL:n satutunnit klo 10.30-11 ja 11.30-12.

klo 10 ”Tanssitan vauvaa” ja klo 11 perhejumppaa nuorisotalon salissa (kesto 45 min, 10 ensimmäistä paria mahtuu).

klo 11-15 Maatilatori. Laaja valikoima lähi- ja luomuruokaa tuottajilta suoraan kuluttajille. Ennakkomyynti aukeaa elokuun puolivälissä. Pihlajamäen tori. https://www.facebook.com/events/1602197736673383/

klo 11-15 Action!

Parkouria, puukiipeilyä, suunnistusta ja geokätköilyä – tutustu Pihlikseen vauhdilla.

– Parkourkeskuksen työpajoissa pääset testaamaan lajia autenttisessa kaupunkiympäristössä. Lähdöt torilta tasatunnein.
– Ostarin kallioilla saat arboristeilta neuvoja pihapuiden hoitoon ja voit testata puukiipeilyä.
– Tutustu Pihlajamäkeen omassa tahdissa. Kartat suunnistukseen ja ohjeet geokätköilyyn saat toriaukiolla. Suunnistusreittien pituudet noin yksi ja kolme kilometriä.
– Lippukunta Aarnivalkean teltta ja leirinuotio torilla vie partiolaistunnelmaan.

klo 11-15 Nuorisotalon pihassa graffitipaja, dj, kahvila, pomppulinna ja katusäbää.

klo 11-15 Käsitöitä. Kirppiksiä. Kirjasto. Pelejä. Cafe Lähiö. Safkaa. Nyt on ostarilla markkinat!

– Jos haluat mukaan käsityö- tai kirppismyyjäksi, varaa paikkasi Katilta, kati.railo(a)gmail.com. Kerro yhteystietosi ja mitä myyt, ei paikkamaksuja. Ostoskeskus ja toriaukio.

klo 12-14 Wanhan ajan tanssit ostarilla. Nyt jalalla koreasti, Wiipurin Puhallinorkesteri tarjoaa tahdin. Valssia, humppaa, foxia…

klo 12 Aava Areenalla (Pihlajamäen kenttä) poikien B-junioreiden SM-sarjan ottelu PK-35 – KäPa.

Klo 14 poikien A-junioreiden 1. divarin ottelu PK-35 – FC Espoo

klo 13 ja 14 ”Vattumadon salaisuus”. Koko perheen hauska ja jännittäväkin näytelmä eksyttää Topeliuksen sadun sisarukset Tessan ja Ainan metsään – ja mitä sitten tapahtuu? Pukinmäen taidetalon nuorten esityksen kesto noin 30 min, vapaa pääsy.

klo 14-16 Pihlajamäen luontoa ja historiaa.

Opastetulla kävelyllä tutustutaan omaleimaiseen ja rakastettavaan Pihlajamäkeen sen parhailla reiteillä. Kuulet ja näet uutta Pihlajamäen luonnosta, rakennuksista, historiallisista kohteista ja asukkaista. Matkalla myös yhdet avajaiset! Varaa hyvät jalkineet, isoja korkeuseroja. Lähtö toriaukiolta kello 14.

klo 14-16 Paljon onnea vaan! Pihlajamäki-seura täyttää 50 vuotta. Kutsuvierastilaisuus seurankuntasalissa.

klo 15-17 lasten pop-up kahvila Kymppi ja puuhaa lapsille Maasälvänpolku 3:n pihalla

klo 16-18 Kattoterassit auki. Tule ja näe, miksi Pihlajamäki on näköalakaupunki. Graniittie 7:n kattoterassi poikkeuksellisesti auki yleisölle.

MUSAJUTUT

klo 17-20 Pihlajamäki goes Blues torilla. Lavalla Marjo Leino-Set, Frim-Fram ja Foul Mouth, kyytipojaksi katuruokaa ja ensi kesän festareiden suunnittelua. Tarjolla PgB:n perinteitä noudattava tuhti setti rytmimusaa. Ja tietysti vapaa pääsy!

klo 14-16 ravintola Kipakissa Duo Kalevi & Granath, klo 17-19 blueskitaristi Toni Koskipuro, klo 21 alkaen Pihliksen oma Poika Juno. Liput 7 e klo 20 jälkeen.

klo 21 alkaen Bar 71:ssä Karaokemestari-kilpailu. Ilmoittautuminen alkaa klo 19.

klo 22:30 ravintola Rallissa Valentin Albatrossi& Vääristävät lasit klo 24 Hertzika Gypsies. Liput 4 e.

Kaikkiin tapahtumin vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista, ellei toisin mainita. Pihlajamäen kyläjuhlan järjestävät paikalliset asukkaat, yhdistykset, taloyhtiöt, yritykset ja yhteisöt niin, että jokainen tapahtumajärjestäjä vastaa oman ohjelmansa tuottamisesta. Kokonaisuuden paketoi Pihlajamäki-seura.