Pisararata-näyttely Laiturilla 6.4. saakka

0
160

Tule tutustumaan yleisölle avoimeen, maksuttomaan Pisararata-näyttelyyn Info- ja näyttelytila Laiturille, Narinkka 2 (vanha linja-autoasema Kampissa), http://laituri.hel.fi. Avoinna ti-pe 10-18, la 12-16. Näyttely jatkuu 6.4. saakka.

Suunnitteilla oleva Pisararata tuo helpotusta koko Suomen junaliikenteeseen, kun osa lähijunista siirtyy Pasilan eteläpuolella pisaran malliselle rataosuudelle.

Nykyisistä linjoista ainakin M-, A-, N-, K- ja I-junat tulevat käyttämään Pisararataa hankkeen toteutuessa. Pisararadalle siirtyvät junat tulevat kiertämään kantakaupungin ali molempiin suuntiin kahdessa tunnelissa. Uuden radan myötä junalla pääsee keskustan lisäksi suoraan myös Töölöön ja Hakaniemeen. Uudet asemat muodostavat tehokkaan joukkoliikennekokonaisuuden yhdessä metroasemien, raitioteiden ja keskustan bussiterminaalien kanssa.

Pisaranäyttelyssä saat kattavan kuvan hankkeesta. Minne uudet asemat rakennetaan? Miten Pisararata vaikuttaa matkantekoon pääkaupunkiseudulla? Esillä on muun muassa karttoja, asemapiirroksia, kuvia, videoita ja historiaa. Näyttelyssä on myös leikkinurkkaus lapsille.

Tervetuloa!

Info- ja näyttelytila Laituri
Narinkka 2 (vanha linja-autoasema Kampissa)
http://laituri.hel.fi
Avoinna ti-pe 10-18, la 12-16
Lisätietoja: http://laituri.hel.fi/fi/node/560/image_gallery