Raitioliikenteen linjastosuunnitelman asukastilaisuudet pidetään 25.11., 27.11. ja 2.12.

0
123

HSL:n raitiolinjastosuunnitelman suunnittelutiimin mukaan raitioliikenteen linjastosuunnitelman asukastilaisuudet järjestetään seuraavasti:

  • ma 25.11. klo 15 – 19 Töölön kirjastossa (Topeliuksenkatu 6)
  • ke 27.11. klo 15 – 18.45 Info- ja näyttelytila Laiturilla (Narinkka 2)
  • ma 2.12. klo 15 – 19 Kallion kirjastossa (Viides linja 11)

Tilaisuuksissa on mahdollista tutustua raitioliikenteen linjastosuunnitelmiin sekä keskustella ja antaa palautetta niistä. Tilaisuuksiin osallistuu suunnittelijoita HSL:stä, Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta sekä raitioliikenteen tuotannosta HKL:stä. Linjastosuunnitelmiin voi tutustua etukäteen kaikissa asukastilaisuuksien pitopaikoissa sekä antaa palautetta myös kirjallisesti palautelaatikoihin noin viikkoa ennen ja jälkeen tilaisuuksien.

Tilaisuuksista saadun palautteen perusteella laaditaan linjastoluonnos, joka tulee nähtäville vuodenvaihteen jälkeen, linjastoluonnoksesta on mahdollista antaa palautetta nähtävilläoloaikana.

Linjastovaihtoehtoja esitellään ennen tilaisuuksia myös suunnitelman verkkoblogissa http://hslraitioliikennelinjasto.blogspot.fi/ (palautetta linjastovaihtoehdoista voi antaa Internetissä lomakkeella, joka aukeaa oheisesta linkistä). Myös mahdollisia alueellisia suunnittelukysymyksiä tullaan edelleen käsittelemään.