Rytmimusaa retropuistossa – Pihlajamäki goes Blues la 9.6.

0
239

Pihlajamäki goes Blues lauantaina 9.6. on tuhti paketti rentoa rytmimusiikkia ehdassa 60-luvun maisemassa Kiillepuistossa. Pihlajamäen 50-vuotisjuhlavuonna bluesit ovat hulppeammat kuin koskaan.

Kiillepuiston lavalle kiipeävät 22-Pistepirkko, Jo Stance,  Jimmie Lawson Juke Joint Trio ja The Bad Ass Brass Band. Kaikki tervetuloa!

Pihlajamäki goes Blues sopii koko perheelle, sillä tapahtuma on päihteetön ja lapsille on paljon tekemistä. On jättitrampoliini ja pomppulinna. On riippukaruselli ja keinuja, vieläpä festarikorujen askartelua ja hennatatuointiakin. Pihlajamäki goes Bluesin ruokateltoilla talttuu isompikin nälkä ja herkkusuille maistuu vaikka vohveli. Bluesin kuuntelun lomassa voit pukeutua festaripaitaan ja tutustua puistoa ympäröivään 60-luvun Pihlajamäkeen.

Tarkempi Ohjelma:

    13.30 We love Pihlis -festarikulkue
    14.00 Festarien avaus, The Bad Ass Brass Band jatkaa
    15.00 Jimmie Lawson Juke Joint Trio
    16.00 Jo Stance
    17.00 22-Pistepirkko

Huikea The Bad Ass Brass Band aloittaa keikkansa jo klo 13.30 johdattamalla ainutlaatuisen festarikulkueen ostarilta (Meripihkatie 3) Kiillepuistoon (Kiilletie 6). Kaikki mukaan!

Etkot ja jatkot Rallissa. Pihliksen ostarin virallisessa jatkomestassa, Ravintola Rallissa varaslähtö blueseihin jo perjantaina 8.6. klo 22. Esiintyjänä Puolikuu. Lauantaina Bluesin ja Rockin tahdeissa viihdyttävät Törrö & Pethman klo 22 alkaen. Vapaa pääsy. Tule, rentoudu ja tutustu Blues menuuseen iloisen päivän jatkeeksi!

Lauantai-iltana Blues laajenee Malmille. Ravintola Kestissä (Kirkonkyläntie 12) bluesdiggareita viihdyttävät klo 22 alken The Fog, feat. Maria Hänninen & Jukka Jylli, ja myöhäisillan esiintyjänä Kauko Röyhkä. Liput 12€.

Lisätietoja: http://www.pihlajamaki.info/blues

Pihlajamäki goes Blues on satojen vapaaehtoisten toteuttama maksuton ja päihteetön festivaali. Sen järjestävät Pihlajamäki-seura ja sosiaalivirasto. Festivaalia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Lähiöprojekti. Pihlajamäki goes Blues on osa Helsinki-viikkoa.