Seurasaaren joulupolku su 15.12.2013

0
165

Seurasaaren Joulupolku tarjoaa jälleen kurkistuksia sadun maailmaan sunnuntaina 15.12. klo 13-17. Tänä vuonna jo 18. kertaa järjestettävässä maksuttomassa ja Helsingin seudun lapsille tarkoitetussa joulutatapahtumassa on Joulupolun varrella lähes 30 erilaista tapahtumarastia täynnä laulua ja leikkiä, näytelmiä, hevosajelua ja kaikenlaista talvista hauskaa.

Värikkäät kaulaliinat polunvarren puissa ohjaavat kävijöitä reitille. Iisalmen pappilaan pystytetään Joulupolun oma postikonttori, jossa kävijät voivat kirjoittaa ja postittaa joulukortin joulupolun omalla leimalla maksutta. Graafikko Nina Rintalan suunnittelemasta postileimasta löytyy tallitonttu. Suomen Lucia kuoroineen tulee paikalle ratsupoliisin johdattamana ja kajauttaa laulutervehdyksensä Karunan kirkon rappusilta klo 15.15.

Joulupolun ohjelma on tutustuttavissa tarkemmin osoitteessa www.joulupolku.net. Sivuilta voi ladata pdf-muotoisen ohjelmakartan, johon on merkitty tapahtumapisteiden sijainti, karttaa jaetaan myös tapahtumapäivänä Seurasaaren sillan kupeessa.

Ruokailupaikkoina toimivat Seurasaaren ravintola, kahvila Mieritz, kioski sekä muutama makkaranpaisto- ja nuotiopaikka, saaressa on tilaa myös omien eväiden syöntiin.

Seurasaaren Joulupolun toteutuksesta vastaavat sadat vapaaehtoiset, jotka valmistavat Joulupolun lahjaksi Helsingin seudun lapsille. Tapahtumaa koordinoi Joulupolku ry, sen tärkein tukija on Helsingin kaupunki. Vapaaehtoisten lisäksi Seurasaaren Joulupolkua ovat rakentamassa järjestöt, oppilaitokset, kirkko, yritykset ja yhteisöt, tapahtuman suojelijana toimii tasavallan presidentin puoliso, rouva Jenni Haukio.

Tärkeää tietoa saareen tulijoille:

Tilaa yksityisautoille ei ole alueella lainkaan, Joulupolulle kannattaakin tulla julkisilla kulkuneuvoilla. Esim. bussi numero 24 liikennöi Seurasaaren sillan alkupäähän.
Lisätiedot: Irmeli Johansson, Joulupolku ry, p. 0500 579 021, irmeli.johansson[at]luukku.com, www.joulupolku.net