Tapahtumanjärjestämisen ilta kaupunginosatoimijoille ke 10.4.

0
158

Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka ja Metropolia Ammattikorkeakoulu järjestävät Vyyhti-projektin puitteissa tapahtumanjärjestämisen illan kaupunginosatoimijoille keskiviikkona 10.4. klo 17.30 – 20.00 Helkan uudella toimistolla (Toinen Linja 3, Hakaniemessä). Tilaisuus on jatkoa viime vuonna alkaneelle Minun Tapahtumani –koulutukselle, mutta illan sisältö sopii hyvin myös uusille tulokkaille ja koulutus onkin avoin kaikille tapahtumanjärjestämisestä kiinnostuneille.

Illan aikana tutustutaan kaupunginosatoimijoiden viime vuonna vertaisvoimin ideoimaan Alueellisen kaupunkikulttuurin tuotannon rautalankamalliin, joka toimii eräänlaisena muistilistana tapahtumanjärjestäjille. Tilaisuudessa kuullaan myös Helsingin kaupungin tapahtumayksikön ajankohtaiskuulumisia tapahtumanjärjestämisestä kaupungissa. Lisäksi keskustellaan vertaisesimerkkien kautta vuoden 2013 kaupunginosatapahtumista ja niiden järjestämisestä.

Mukaan maksuttomaan koulutusiltaan mahtuu n. 16 kaupunginosatoimijaa (max 2 henkeä/yhdistys/alue). Ilmoittautumiset 8.4. mennessä tai niin kauan kuin tilaa riittää: Helkan Vyyhti-projektikoordinaattori Päivi Savolainen: paivi.savolainen[at]helka.net. Lisätietoa Vyyhti-projektista: http://vyyhti.metropolia.fi.