Keskustelutilaisuus Vanhankaupunginlahden käytöstä ma 26.5. Helsingin ympäristökeskuksessa

0
134

Liikutko usein Vanhankaupunginlahdella? Onko sinulla ideoita sen kehittämiseksi?

Tule kertomaan ajatuksesi yleisötilaisuuteen Helsingin kaupungin ympäristökeskukseen maanantaina 26.5. klo 18.30-20 osoitteeseen Viikinkaari 2a.

Pääset tekemään itsellesi viihtyisää ja luonnonläheistä kotikaupunkia!

Helsingin kaupungin ympäristökeskus uudistaa Vanhankaupunginlahden hoito- ja käyttösuunnitelman yhteistyössä tutkijoiden ja alueen käyttäjien kanssa vuoden 2014 aikana. Yleisötilaisuudessa 26.5. biologi Rauno Yrjölä kertoo tarkemmin, mikä on Vanhankaupunginlahden hoito- ja käyttösuunnitelma. Lisäksi hän valottaa mitä luontoon ja virkistyskäyttöön liittyviä asioita suunnitelmassa on hyvä ottaa huomioon.

Tilaisuudessa alueen käyttäjät voivat osallistua suunnitelman kehittämiseen. Saat äänesi kuuluviin, ja voit antaa suoraan kommentteja sinulle tärkeistä kohteista. Aikaa on myös ryhmäkeskusteluille ja ajatustenvaihtoon tutkijoiden kanssa.

Osallistuminen on mahdollista pian myös internetin eHarava-palvelun kautta. Haravassa voit esimerkiksi merkitä karttaan mielipaikkojasi, kulkureittejäsi ja havaintojasi Vanhankaupunginlahdelta. Palvelu avataan yleisötilaisuuden yhteydessä.

Helsingin Vanhankaupunginlahden hoito- ja käyttösuunnitelmassa määritellään ne tavoitteet ja toteutuskeinot, joiden avulla alueen suojeluarvot voidaan säilyttää ja samalla luoda mahdollisuuksia alueen kestävälle käytölle.

Lisää tietoa Vanhankaupunginlahdesta ja sen hoitosuunnitelmasta löydät osoitteesta www.vanhankaupunginlahti.fi

Tervetuloa siis yleisötilaisuuteen ympäristötalolle 26.5. klo 18.30-20 osoitteessa Viikinkaari 2 a! Tilaisuus on avoin kaikille Vanhankaupunginlahtea käyttäville ja siitä kiinnostuneille. Tilaisuudessa on mehu- ja keksitarjoilu. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Lisätiedot:
Ympäristötarkastaja
Hanna Seitapuro
09-31032062
hanna.seitapuro[at]hel.fi