Tervetuloa Puotilan laskiaisriehaan su 10.2.!

0
174

Tule viettämään laskiaissunnuntaita Puotilan kartanolle (Puotilantie 7) 10.2. kello 11-14. Kartanon piha täyttyy monenlaisesta ohjelmasta.

Mäenlaskun ja lumikenkäilyn lisäksi lapset voivat etsiä aarretta lumikuningattaren kanssa, ratsastaa ponilla ja silitellä Carmen-aasia. Tapahtumassa järjestetään myös lasten piirustuskilpailu teemalla ”Mitä Puotilan kartanosta tulee sinulle mieleen?”. Kotona loihditut taideteokset voi tuoda mukanaan, ja parhaat palkitaan.

Puotilan ruokapiiri tulee esittelemään toimintaansa, ja tarjolla on myös hernekeittoa soppatykistä, kuumaa mehua ja makkaranpaistoa. Herkuttelun lomassa voi tutustua Puotilan kartanon suunnitelmiin. Pitkään tyhjänä seissyt kartano on tarkoitus kunnostaa kulttuurikartanoksi, jossa järjestetään esimerkiksi konsertteja ja näyttelyitä. Sivurakennukseen suunnitellaan joka päivä avoinna olevaa kahvila-ravintolaa. Laskiaistapahtumassa on tasatunnein tietoiskuja, joissa kerrotaan kartanon tulevasta käytöstä ja tavoista, joilla sen kehittämiseen voi osallistua. Tietoiskujen yhteydessä voi esittää myös omia toiveitaan.

Tervetuloa!