Tule ideoimaan Helsingin tulevaisuutta valtuutettujen kanssa pe 10.3. ja ti 28.3.!

0
154

Kaupunkilaiset voivat tehdä ehdotuksia Helsingin valtuustostrategian 2017-2021 aiheiksi kahdessa kansalaistapaamisessa: perjantaina 10.3. klo 16-18 Kontulan ostarin asukastila Wanhassa Postissa ja tiistaina 28.3. klo 17-19 Vallilan kirjaston Galleriassa (Päijänteentie 5).

Strategia on tärkeä tapa ohjata Helsingin kehitystä. Uuden strategian virkamiesvalmistelu on jo käynnissä, samoin kuin poliittisten ryhmien valmisteleva keskustelu. Mitä aiemmin uudet ideat, aloitteet ja avaukset pääsevät mukaan keskusteluun, sitä suurempi saattaa olla niiden mahdollisuus tulla osaksi uuden valtuustokauden strategiaa.

Uusi keväällä 2017 valittava kaupunginvaltuusto laatii ”strategian” koko tulevalle valtuustokaudelleen (2017-2021). Nykyisen valtuuston strategia on luettavissa oheisesta linkistä: http://www.hel.fi/www/Helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/strategia-ja-talous/strategiaohjelma/.

Kyseessä on avoin, poikkipoliittinen yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on kerätä kiinnostuneita esittämään ideoitaan tulevaa strategiaa varten. Vaikka ideoiden ja aloitteiden totetumista ei voida taata, on kaupunkilaisten hyvä keskustella valtuutettujen kanssa aiheesta hyvissä ajoin.

Tervetuloa Wanhaan Postiin perjantaina 10.3. ja Vallilan kirjastoon tiistaina 28.3.!

Sirpa Asko-Seljävaara, valtuutettu, Kokoomus
Mika Ebeling, valtuutettu, KD
Yrjö Hakanen, valtuutettu, SKP & Helsinki-listat
Dan Koivulaakso, valtuutettu, Vasemmistoliitto
Björn Månsson, valtuutettu, RKP
Terhi Peltokorpi, valtuutettu, Keskusta
Leo Stranius, valtuutettu, Vihreät
Thomas Wallgren, valtuutettu, SDP