Tulevaisuuden asumisen visiointiseminaari ke 28.11. – ilmoittaudu 20.11. mennessä!

0
322

Millaisesta kaupungista sinä haaveilet? Tervetuloa visioimaan tulevaisuuden asumista Lasipalatsin Bio Rexiin keskiviikkona 28.11.2012 kello 16–20.

Huom. Osallistujamäärän arvioimiseksi ilmoittautumiset tilaisuuteen ti 20.11.2012 mennessä osoitteeseen srv-pr[at]miltton.fi tai tapahtuman Facebook-sivulla

Lisätietoa tilaisuudesta:

Helsinkiä rakennetaan lähivuosina vilkkaammin kuin koskaan, kun satama- ja liikennekäytöstä vapautuvat alueet muuttuvat kantakaupungin urbaaneiksi kaupunginosiksi. Mutta rakentaminen ei pysähdy tähän. Helsingin seudun väestön ennustetaan kasvavan 400 000 uudella asukkaalla vuoteen 2035 mennessä, joten uutta rakentamista on visioitava nyt vuosikymmeniksi eteenpäin.

Ehkä juuri siksi kaupunkisuunnittelu puhuttaa ja jakaa mielipiteitä. Kuinka korkealle on sopivaa rakentaa? Millainen ja missä on nykykaupunkilaisen unelmakoti? Miten rakentaa tulevaisuuden elämää varten, ei vain tämän päivän tarpeisiin?

SRV järjestää avoimen seminaarin, jossa voi kuulla ja jakaa ajatuksia urbaanista arkkitehtuurista, asumisesta ja ennen kaikkea elämisestä. Puhumassa ovat arkkitehti Tuomas Toivonen, kaupunkitutkija Annukka Jyrämä, kansanedustaja Lasse Männistö sekä arkkitehti, tutkija Hella Hernberg.

Tulevaisuuden kaupunki yltää enintään haaveidemme tasolle – tervetuloa mukaan visioimaan, mitä kaikkea se voisi olla!