Paikallisen elokuvakerhotoiminnan esittelyä Arabianrannassa pe 7.9.

0
283

Artova Kino käynnistää syyskautensa 2012 torstaina 20.9. klo 18 Denys Arcandin kulttielokuvalla Montrealin Jeesus (1989). Sitä ennen on kuitenkin mahdollisuus päästä tutustumaan Artova Kinon toimintamalliin perjantaina 7.9. klo 16.30-18.00 Arcadan pienessä salissa (Jan-Magnus Janssonin aukio 1, Helsinki 56). Artova Kinon vetäjät esittelevät tilaisuudessa Arabiassa toimivan kunnianhimoisen elokuvakerhon toimintaa ja kertovat paikallisen, Helsingin elokuvakentälle paikkansa vakiinnuttaneen elokuvakerhon pyörittämisen iloista ja haasteista.

Katso tilaisuuden alustava ohjelma:

– Artova Kinon taustaa – mistä kaikki lähti liikkeelle
– Artova Kinon ohjelmiston ja peruslähtökohtien esittely – minkä tyyppistä elokuvaa, kenelle, 35 mm & 16 mm, elokuvien alustukset
– Rahoitus ja yhteistyökuviot
– Elokuvaoikeudet ja kopiot
– Tiedotus ja miten saadaan yleisöä
– Mikä on ollut kivaa?
– Mikä on ollut vaikeaa?
– Mitä tästä kaikesta on saanut
– Keskustelu yleisön kanssa
– Paikalliset elokuvakerhot nousuun – case Artova Kino

Artova Kino on syksyllä 2011 toimintansa aloittanut paikallinen ja kunnianhimoinen elokuvakerho, jossa esitetään viikottain Helsingin Arabianrannassa, Arcadan isossa salissa, kiinnostavia ja ajatuksia herättäviä elokuvia niin aikuisille kuin lapsille. Osa elokuvista esitetään filmikopioina. Näytöksiin on vapaa pääsy. Yhdessä vuodessa toiminta on saatu hyvin käyntiin, paljon uusia aktiiveita elokuvakerhotoimintaan ja väkeä mukavasti paikanpäälle Artova Kinon näytöksiin.

Tule kuuntelemaan rahoituksesta, tiloista, filmioikeuksien metsästämisestä, filmiliikenteestä, motivaatiosta, kunnianhimosta ja elokuvan lumosta. Tilaisuus on avoin kaikille elokuvakerhotoiminnasta kiinnostuneille ja oman alueellisen elokuvakerhon perustamista pohtiville.

Tervetuloa!

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, kuten kaikkiin Artova Kinon tapahtumiin. Tapahtuma järjestetään osana Artova Film Festivalin ohjelmaa.

Lisätietoja:
artova.fi/artovakino
artovakino[at]gmail.com
artova.fi/aff
Mari Andersson, 044 5015802

Artova Kino osana Artovan henkeä kuuluu World Design Capital Helsinki 2012 – ohjelmaan. Designpääkaupunkivuoden tavoitteena on esitellä tapoja, joilla elin-ympäristöämme kehitetään designin keinoin. Näin tehdään yhdessä kaupungista parempi paikka elää.