Työpaja asukastoiminnan ja asukastalojen avustuskriteereistä ti 19.8.

0
107

Helsingin kaupunginkanslian osallisuus- ja neuvontayksikön järjestämä Asukastoiminnan ja asukastalojen avustuskriteerit -työpaja II pidetään tiistaina 19.8.2014 klo 16.30–19.30 (Kaupunginvaltuuston ruokasalissa, sisäänkäynti Aleksanterinkatu 20).

Työpajassa jatketaan keväällä aloitettua ideointia ja uusien tapojen ja periaatteiden muodostamista asukasosallisuuden ja asukastalotoiminnan avustamiselle Helsingissä. Huom! Työpajailmoittautumiset (erityisruokavalioineen) ti 12.8.2014 mennessä vuorovaikutussuunnittelija Titta Reunaselle, titta.reunanen[ät]hel.fi, p. 310 23437.

Helsingin kaupunki on kehittämässä asukasyhdistysten ja kaupunginosaseurojen sekä asukastaloja ylläpitävien yhteisöjen avustuksia. Valmistelua tekee kaupunginjohtaja Jussi Pajusen asettama työryhmä, jonka tehtävänä on laatia avustamiseen yhtenäiset ja läpinäkyvät avustuskriteerit. (Työryhmän asettamispäätös).

Tilaisuus on jatkoa toukokuussa järjestetylle keskustelutilaisuudelle, kesäkuussa järjestetylle työpajalle ja asukastoiminnan avustuskäytäntöjä ja kriteereitä koskeneelle kyselylle otakantaa.fi-palvelussa. Työpajat ja kysely tukevat yhteisen näkemyksen muodostamista mahdollisimman yhtenäisistä ja läpinäkyvistä avustuskriteereistä.

Työpajassa käsitellään mm. seuraavia kysymyksiä: Kuinka Helsinki voisi kehittää asukastoiminnan avustamisen käytäntöjä ja periaatteita? Miten avustusten jakaminen olisi mahdollisimman selkeää, yhtenäistä ja läpinäkyvää? Mitä avustusten hakijoilta ja avustettavalta toiminnalta tulisi edellyttää? Ideoita avustamisen periaatteiden ja käytäntöjen kehittämiseen otetaan mielellään vastaan. Tilaisuuden vetää fasilitaattori Jan-Erik Tarpila.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset (erityisruokavalioineen) ti 12.8.2014 mennessä vuorovaikutussuunnittelija Titta Reunaselle, titta.reunanen[ät]hel.fi, p. 310 23437.

Tervetuloa!