”Uutta Helsinkiä” -valokuva- ja videokilpailu 31.8. saakka!

0
260
kuvakisa 2018 jussi hellsten

Helsingin kaupunki järjestää valokuva- ja videokilpailun Uutta Helsinkiä -sivuston hengessä! Helka osallistuu kilpailun palkintoraatiin ja voittajien palkitsemiseen. Kilpailuun toivotaan kuvia ja videoita aidoista tilanteista, asumisesta ja elämisestä Helsingin eri kaupunginosissa. Valokuva- ja videokilpailu on käynnissä 1.6. – 31.8.2018 välisenä aikana. 

NÄIN OSALLISTUT:

Valokuvat: Postaa kuvasi Instagramissa ja lisää siihen hashtagit #uuttahelsinkiäkuvakisa sekä kuvassa olevan kaupunginosan nimi, esimerkiksi #kalasatama tai #haaga. Voit myös halutessasi kertoa tarkemmin mitä kuvassa on tai missä tilanteessa se on otettu. Kuvat tulevat näkyviin Uutta Helsinkiä -sivuille, jolloin kaupunginosien ja elämisen kirjo aukeaa kaikkien ihailtavaksi. Linkki viralliselle kilpailusivulle:
https://www.uuttahelsinkia.fi/fi/uutta-helsinkia-kuvakisa

Videot: Videon formaatti voi olla avi, mp4, mpeg, mov, flv, f4v tai wmv. Lähetä video osoitteessa http://oma.helsinkikanava.fi/fi/content/uutta-helsinkia-valokuva-ja-videokilpailu. Kirjoita lomakkeen ”Kuvaus”-kohtaan: kuvauspaikka, kuvauspäivämäärä, keitä videolla esiintyy ja mitä siinä tapahtuu.

KILPAILUN TULOKSET JA PALKINNOT

Kilpailun parhaimmiston valitsee tuomaristo, jonka jäsenet vahvistetaan kesän aikana. Voittajat julkaistaan Uutta Helsinkiä -sivuilla syksyllä 2018. Palkittuihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Instagram-palvelussa yksityisviestillä tai videoiden yhteydessä jätettyjen yhteystietojen perusteella ja pyydetään ottamaan yhteyttä kilpailun järjestäjään tiettyyn päivään mennessä.

Kilpailun palkinnot:

Valokuvat:
– 300 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen
– 200 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen
– 100 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen

Videot:
– 300 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen
– 200 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen

Lisäksi Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka jakaa 200 euron stipendit ja kunniakirjat oman raatinsa suosikkikuvan- ja videon tekijöille!