Uutta intoa yhdistystoimintaan! -koulutus yhdistystoimijoille

0
263

Kaikille yhdistystoimijoille tarkoitettu käytännönläheinen Uutta intoa yhdistystoimintaan! – koulutus järjestetään keskiviikkona 10.5. ja torstaina 11.5.2017 klo 17.30-20.30 (yht. 6h) Espoon Leppävaarassa Kotiseututalo Parkvillassa (Parkvillanpolku 4, 02600 Espoo).

Koulutuksessa käydään läpi viimeaikaiset yhdistystoimintaa koskevat lainsäädännön uudistukset sekä kerrataan yhdistyksen toiminnan kannalta keskeisiä tekijöitä, kuten yhdistyksen eri toimijoiden työnjakoa, kokouskäytänteitä sekä toiminnan suunnittelua ja raportointia. Koulutuksen tavoitteena on yhdessä pohtimalla ja hyviä käytäntöjä jakamalla saada uutta intoa yhdistystoiminnan kehittämiseen ja arkeen.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Opintokeskus Visio ja Espoon Kaupunginosayhdistysten Liitto (EKYL), kouluttajana toimii yhdistystoiminnan kouluttaja Virve Valtonen. Kurssi on avoin myös helsinkiläisille yhdistystoimijoille!

Kurssin sisältö:
– Viimeaikaiset yhdistyksiin liittyvät lainsäädännön muutokset
– Työnjako yhdistyksessä
– Hyvät kokouskäytännöt
– Toiminnan suunnittelu ja raportointi
– Toiminnan avoimuuden kehittäminen ja sitä kautta houkuttelevuuden lisääminen uusille toimijoille

Kurssin osallistumismaksu on 40€/osallistuja, ilmoittautumisen yhteydessä voi halutessaan tilata Vision Yhdistystoimijan oppaan hintaan 15€ (normaalisti ovh 19€ + postituskulut), kirjan saa kurssipaikalla.

Ilmoittautumiset ti 2.5.2017 mennessä oheisen linkkisivun alareunasta. Huom! Osallistujamäärä on rajattu. Mikäli paikat ehtivät mennä, kannattaa ilmoittautua jonoon, jolloin saa ilmoituksen, mikäli paikkoja vapautuu.

Lisätietoa Vision sivuilla osoitteessa: https://ssl.eventilla.com/uuttaintoayhdistystoimintaan.