Vastaa kyselyyn kaupunkiaktivismin haasteista ja mahdollisuuksista 30.4.2015 mennessä

0
176
14021142640 1f604df30b c

Kuva: Outi Maaria Neuvonen

Tunnetko jonkin tapauksen, jossa kaupunkiaktivistit eivät päässeet toteuttamaan ideaansa aktivistisesta toiminnasta, vaikka olisivat halunneet ja osanneet? Jaa tietosi ja vastaa kyselyyn 30.4.2015 mennessä.

Kysely toteutetaan osana Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden laitoksen hanketta: Kaupunkiaktivismi metropolin voimavarana. Sillä kartoitetaan kaupunkiaktivismin haasteita ja mahdollisuuksia. Keskustelu kaupunkiaktivismin haasteista jatkuu tuloksien pohjalta toukokuussa. Lisätietoa saadaksesi, muistathan jättää lomakkeeseen yhteystietosi.

Kyselyyn: Ilmianna toteutumaton aktivismi

Kaupunkiaktivismi metropolin voimavara on Helsingin yliopiston tutkimushanke (2015-2016). Hankkeessa tarkastellaan kaupunkiaktivismia eli kansalaisten paikallisia organisoitumisen ja toiminnan muotoja ekologisen kestävyyden, innovaatiopolitiikan ja yhteisöllisyyden näkökulmista. Tavoitteena on selvittää: Miten kaupunkiaktivismit palvelevat kaupunkien tavoitteita. Miten julkisen vallan kannattaa tukea kaupunkiaktivismeja?

Kyselyn tulokset tullaan julkaisemaan hankkeen nettisivuilla. Keskustelu kaupunkiaktivismin haasteista ja mahdollisuuksista jatketaan tulosten pohjalta. Muista vastata kyselyyn ja jättää yhteystietosi, niin pysyt kuulolla tulevista tapahtumista. 

Lisätietoa hankkeen foorumilta: https://kaupunkiaktivismi.wordpress.com