Vastaa yhdistystoimijoiden lähidemokratiakyselyyn 7.6. mennessä

0
147

Vastaa yhdistystoimijoiden lähidemokratiakyselyyn ja voita mm. elokuvalippuja! Vastausaikaa on 7.6. saakka. Vastaaminen vie n. 20 minuuttia (kyselyn voi jättää kesken ja täyttää useammassa osassa). Vastaajien kesken arvotaan 50 euron arvoinen kirjalahjakortti ja 3 kahden elokuvalipun pakettia! Kyselylinkki pk-seudun alueen yhdistyksille (1 vastaus per organisaatio): http://www.webropolsurveys.com/S/FCB5D4738820E33A.par
Kyselylinkki pk-seudun yhdistyksissä aktiivisesti toimiville ihmisille:
http://www.webropolsurveys.com/S/7C42538DBAC119F2.par

Kyselyn teemojen tarkastelua jatketaan touko-kesäkuun vaihteessa haastattelemalla tarkemmin joitain kyselyyn osallistuneita organisaatioita. Jos suostut haastateltavaksi, jätä yhteystietosi lomakkeen lopussa.
Vastaukset käsitellään nimettömänä niin, että vastaajan henkilöllisyyttä ja vastausta ei voi yhdistää toisiinsa. Kyselyyn vastanneiden yhteystietoja emme luovuta ulkopuolisille, mutta jos toivot tietoa hankkeessa toteutettavista koulutuksista, jätä yhteystietosi myös lomakkeen loppuun.

Kysely on osa OK-opintokeskuksen EU-hanketta, jossa selvitetään pk-seudulla toimivien yhdistys- ja piiriorganisaatioiden ja niissä toimivien aktiivien käsityksiä lähidemokratiasta ja kansalaisvaikuttamisesta sekä yhdistysten verkostoista vaikuttamistyössä. Hankkeen tuloksena julkaistaan raportti ja lisäksi hanke järjestää keväällä 2014 yhdistystoimijoille lähidemokratiaan liittyviä koulutuksia, joita markkinoidaan erityisesti selvitystyöhön osallistuneille. Hankkeen tuloksia levitetään myös kuntien päättäjille.

Tätä kyselyä saa levittää vapaasti yhdistystoimijoille pk-seudulla, ja samasta yhdistyksestä siihen saa vastata useampikin henkilö.

Lisätietoja kyselystä antaa OK-opintokeskuksen suunnittelija Marion Fields marion.fields[at]ok-opintokeskus.fi , puh. 040 350 4500.

Haluamme kuulla ajatuksia mahdollisimman monilta yhdistyksiltä ja niissä toimivilta ihmisiltä, joten vastauksesi on meille tärkeä! Kiitos vastauksestasi!

OK-opintokeskus on 67 suomalaisen kansalaisjärjestön ylläpitämä vapaan sivistystyön aikuisoppilaitos. Vuosina 2013-1014 toteutamme Euroopan Aluekehitysrahaston tukemana ”Yhteistyöstä voimaa järjestötoimintaan ja lähidemokratiaan” –nimisen hankkeen.